29 / 04 / 2024

Adapazarı Karasu limanları

Adapazarı Karasu limanları

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Defterdarlığı'ndan irtifa hakkı tesisi ihalesi!

Sakarya Defterdarlığı, Sakarya'nın Sapanca, Geyve,Akyazı,Adapazarı, Karasu ve Pamukova ilçesinde bulunan 7 gayrimenkulün irtifa hakkı tesis ihalesini gerçekleştirecek. İhale bedeli toplam 39 milyon 131 bin 233 TL olan gayrimenkuller 15 Kasım 2016 tarihinde ihale edilecek.

Karasu Limanı 2016'da tamamlanacak!

Karasu ilçesinde 1995'te temeli atılan Batı Karadeniz'in en büyük limanlarından biri olacak Karasu Limanı'nda çalışmalar yeniden başladı. Liman 2016’da faaliyete girecek. Liman ile birlikte lojistik üs haline gelecek bölge yatırımcıları cezbedecek.

SADEF Adapazarı'nda 555 konutluk projeye başlayacak!

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, “Samsun Karasu Konakları” projesi ile Adapazarı Karasu’da küçük bir Samsun inşa edeceklerini, daire fiyatlarının 55 bin liradan başlayacağını söyledi.

TOKİ Adapazarı Korucuk kura tarihi 14 Ağustos!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunulacak. TOKİ Adapazarı Korucuk kura tarihi 14 Ağustos olarak belirlendi.

TOKİ Adapazarı Korucuk başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Adapazarı Korucuk başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Adapazarı Korucuk başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Adapazarı Korucuk başvuruları yarın sona eriyor.

Adapazarı Korucuk TOKİ başvuruları! Son başvuru 8 Ağustos'ta!

Adapazarı Korucuk TOKİ Konutları için başvurular, T.C. Ziraat Bankası’nın tüm şubeleri tarafından 16 Temmuz – 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında kabul edilecek. En düşük konut fiyatı 91 bin 640 TL.

TOKİ Adapazarı Korucuk son başvuru tarihi 8 Ağustos!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satılıyor. TOKİ Adapazarı Korucuk son başvuru tarihi 5 Ağustos olarak belirlendi.

Kruvaziyer turizminde Akdeniz limanlarında yüzde 37'lik düşüş var!

Sinop Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, yaptığı açıklamada, Akdeniz Otelciler Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre, kruvaziyer gemi seferlerinde Akdeniz ve Ege limanlarında yüzde 37'lik bir düşüş olduğunu söyledi.

Limanlar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik tam metni!

Limanlar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 26 Temmuz 2014 tarihinde 29072 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte Limanlar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik tam metni...

Limanlar Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Limanlar Yönetmeliği'nde değişiklik yaptı. Limanlar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Limanlar Yönetmeliği'nde yapılan o değişikler...

Adapazarı Karasu limanları Haberi

Adapazarı Karasu limanları

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Yalım, ''Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu.

Yalım, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın mali hesaplarını inceleyen Sayıştay denetçilerinin, Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı alt yapı inşaatı işinin ihalesinde usulsüzlükler tespit ettiği, yüklenici firmaya ihale bedelinin çok üstünde ödemeler yapıldığının tespit edildiğine ilişkin haberler yansımıştır.''

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın soruları:
1- Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı alt yapı inşaatı işi hangi yüklenici firmaya verilmiştir. Firmanın ortakları kimlerdir? 
2- Yüklenici...