05 / 07 / 2024

Adapazarı Meclisi imar planı itirazları

Adapazarı Meclisi imar planı itirazları

Adapazarı Belediyesi Olağanüstü meclis toplantısı Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın başkanlığında yapıldı.Gökdemir, geçen mecliste komisyona yollanan maddenin komisyon üyeleri tarafından gece gündüz çalışılarak incelendiğini belitti.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

Haluk Akbay: Adapazarı’nın zemini bozuk!

Elazığ depreminden sonra Sakarya’da acil olarak tedbirlerin alınmasını isteyen CHP Adapazarı belediye meclis üyesi Haluk Akbay, Adapazarı’nın zeminin bozuk olması nedeniyle Adapazarı’na imarın verilmemesi gerektiğini söyledi.

Adapazarı'nda imar çalışmaları tamamlanacak!

Adapazarı Taşlık ve Çökekler Mahalleleri'nde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, imar hedefini açıkladı.

Adapazarı Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adapazarı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar planı konusu komisyona sevk edildi.

Kilis Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Kilis Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında gündemdeki konular imar planlarından oluştu.

Silivri Eylül Ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclisi’nin I. Birleşiminin I. Oturumu Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda imar planları konuşuldu.

Silivri Belediye Meclisi'nde imar planı değişiklikleri konuşulacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 2 Eylül 2019 Pazartesi Günü 10.00’da yapılacak, toplantıda imar planı değişiklikleri konuşulacak.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Malatya Büyükeşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz Ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Hendek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Hendek Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

İskenderun Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İskenderun Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplandı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişiklikleri konuşulacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün toplanıyor. Toplantıda imar planı değişiklikleri konuşulacak.

Adapazarı Meclisi imar planı itirazları Haberi

Adapazarı Meclisi imar planı itirazları

Mart ayında yapılan Olağan meclis toplantısında gündeme gelen ve İmar Tetkik Komisyonuna havale edilen Adapazarı Kent Merkezi 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askı süresi içerisinde yapılan 410 adet itiraz ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce talep edilen plan değişikliği görüşüldü. İmar Komisyonunun aldığı kararla ilgili veren Yusuf Gökdemir, geçen mecliste komisyona yollanan maddenin komisyon üyeleri tarafından gece gündüz çalışılarak incelendiğini belirterek “Komisyonumuz bir kısmını onayladı bir kısmını reddetti. Yapılan 99 adet itiraz kabul edilirken, 311 adet itiraz reddedildi. Bunun dışında plan notlarını da inceledik. Bir iki değişiklik yaptık. Hakkaniyetli davranmaya çalışıyoruz” dedi.


MHP’li komisyon üyesi Hayrettin Hacıbektaşoğlu da, 410 dilekçeyi kısa bir sürede değerlendirdiklerini ifade ederek, “Geç saate kadar dilekçeler için çalıştık. Bu iş iyi bilen bir müteahhide verilsin....