05 / 05 / 2024

Adapazarı parke ve yol

Adapazarı parke ve yol

Adapazarı Belediyesi kilitli parke yol ve tretuvar çalışmalarına başladı. Yollarda bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

İki ildeki 15 adet iş yeri kiraya veriliyor! 1.000 TL'den başlayan aylık kira bedelleriyle...

Sakarya Adapazarı'nda ve Denizli Acıpayam'da yer alan toplam 15 adet iş yeri aylık 1.000 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriliyor. İşte o kiralamalar ile ilgili merak edilenler...

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yenici tarafından kuruldu.

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

Adapazarı'nda 14.6 milyon TL'ye satılık ofis ve iş yerleri!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adapazarı'nda yer alan ofis ve iş yerlerini 14 milyon 624 bin 270 TL bedelle satışa çıkardı.

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

TOKİ Adapazarı kura çekimi sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Adapazarı kura çekimi sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adapazarı kura çekimi sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve Adapazarı kura sonuçları 2020...

TOKİ Sakarya Adapazarı kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Sakarya Adapazarı kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyror. İşte TOKİ 100 bin konut Sakarya Adapazarı kura yeri ve saati...

PRK Parke İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PRK Parke İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Sevil tarafından kuruldu. 

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman  Yılmaz tarafından kuruldu. 

ENKA İnşaat'ın Adapazarı ve Gebze doğal gaz santrallerinde üretim durdu!

ENKA İnşaat ve Sanayi'nin Adapazarı ve Gebze doğal gaz kombine çevrim elektrik santrallerinin EÜAŞ ile olan Elektrik Satış Sözleşmesi'nin sonlanmasının ardından üretim durdu...

Adapazarı parke ve yol Haberi

Adapazarı parke ve yol

Adapazarı Belediyesi, 2017 yılı yatırım programı dahilinde şehrin birçok noktasında hasar gören kilitli parke yol ve tretuvar çalışmalarına başladı.


Havaların ısınmasıyla birlikte Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışmalarına hız verdi. Şehrin belli noktalarında olumsuz hava şartları ve çeşitli altyapı çalışmaları sonucunda hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor. Şehrin bütününü kapsayacak olan bu çalışmaların, hava şartlarına bağlı olarak yaklaşık bir ay içerisinde bitirileceği...