19 / 05 / 2024

adapazarı piknik alanları

adapazarı piknik alanları

Adapazarı Belediyesi’ nin yaptırdığı ve büyük beğeni toplayan parkların sayısı her geçen gün artıyor. Adapazarı sınırları içerisinde bulunan toplam 57 mahallede 211 park bulunduğu öğrenildi...

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Eyüpsultan'da 1000 kişilik plaj yapılacak!

Eyüpsultan Belediyesi, 1000 kişilik plaj inşaatı için düğmeye bastı. Plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları da yer alacak. 

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

Halkalı Çamlık Piknik Alanı'na bisiklet yolu!

Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan Halkalı Çamlık Piknik Alanı yeni yüzüne kavuştu...

Eskişehir Beşikderesi'nin yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hafta sonu tatillerini yoğun olarak geçirdiği piknik alanlarından biri olan Beşikderesi mevkiinde yol bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş Onikişubat'taki Tekirhan Otel Nisan'da açılacak!

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine bağlı Tekir Mahallesine dev bir yatırım yapan İşadamı Muhammet Şirikçi 4 yıldız konforunda otel, lokanta, market, petrol istasyonu ve piknik alanlarıyla Han kültürünü Tekir’e taşıdı.

Adıyaman Vadiyaman projesinin değerlendirme toplantısı gerçekleşti!

Adıyaman’ın batısında yer alan Eğriçay’ın ıslahı için başlatılan Vadiyaman Projesi için proje değerlendirme toplantısı yapıldı. Projede gölet, sosyal tesis, kafeterya, spor alanları, piknik alanları ve amfi tiyatronun olacağı belirtiliyor.

TOKİ Kayabaşı park inşaatı 2016'da başlayacak!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları yer alacak.

Kayabaşı'na 1,5 milyon metrekarelik dev park!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları olacak.

TOKİ Kayabaşı'na 1,5 milyon metrekarelik park inşa edecek!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları olacak.

Sakarya Uludere Park Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor!

Piknik alanları, kafeterya, düğün salonu, restoran, park ve spor alanları, gibi sosyal donatı merkezlerinin yer alacağı, 10 bin metre kare arazi üzerinde inşa edilecek Uludere Park Tesisleri çalışması devam ediyor.

Uludere Park projesi tam gaz!

Piknik alanları, kafeterya, düğün salonu, restoran, park ve spor alanları, gibi sosyal donatı merkezlerinin yer alacağı, 10 bin metre kare arazi üzerinde inşa edilecek Uludere Park Tesisleri çalışması büyük bir hızla devam etti.

adapazarı piknik alanları Haberi

adapazarı piknik alanları


Adapazarı sınırları içerisinde bulunan toplam 57 mahallede 211 park bulunduğu öğrenildi.


Adapazarı Belediyesi’nin yaptırdığı ve büyük beğeni toplayan parkların sayısı her geçen gün artıyor. Parklar farklı oyun grupları ile dikkat çekiyor. Masal parklarda sevilen çizgi film karakterleri Caillou, Pamuk Prenses ve Yedi Cücelerin maketten yapılmış figürlerinin yanında maket itfaiye ve vinçler de çocukların ilgi odağı oluyor. Çocukların vazgeçilmezi haline gelen masal parklarda yetişkinler için de spor aletleri bulunuyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre Adapazarı sınırları içersinde bulunan 57 mahalle toplam 211 park olduğu belirtildi. Köylere ve mahallelere yapılan parkların 154 tanesi çocuk parkı, 57 tanesi spor parkı, 21 tanesi ise spor sahası olduğu öğrenildi.



Kastamonu...