17 / 05 / 2024

Adapazarı RES projesi çed

Adapazarı RES projesi çed

Bolu ve Sakarya'da yapılması planlanan Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart saat 14:00'da gerçekleşecek.

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Adapazarı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Adapazarı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Adapazarı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Adapazarı sosyal konut projesi...

TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022!

TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 ve TOKİ Adapazarı projesi detayları...

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Adapazarı-Sabiha Gökçen Havalimanı YHT Hattı geliyor!

Adapazarı ve Kurtköy arasında hayata geçirilecek olan Yüksek Hızlı Tren projesi için düğmeye basıldı.

Silivri RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Gaziosmanpaşa RES Projesi’ne İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya çıktı.

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Sur Enerji'den 315 milyon TL'lik Kurtini RES Projesi!

Sur Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Sur Enerji’nin Kurtini RES Projesi yaklaşık 315 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçti. Proje Mersin Gülnar'da faaliyete başladı. 

Adapazarı-Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, Adapazarı-Sakarya Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Silivri Yamaçtepe-2 RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Silivri İlçesi, Yamaçtepe-2 RES Projesi Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı..

Ağaoğlu'ndan 1 milyar liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 735 milyon lira değerinde ve 125 MW kurulu güce sahip Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin rüzgar türbinleri için Alman Nordex Energy GmbH ile sözleşmesini imzaladı. 

Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Bolu ve Sakarya'da yapılması planlanan Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart saat 14:00'da gerçekleşecek.

Adapazarı Atatürk İlkokulu otoparka dönüşecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Adapazarı Atatürk İlkokulu’nun yıkılıp, yerine otopark yapılması projesi gündeme taşındı.

Adapazarı RES projesi çed Haberi

Adapazarı RES projesi çed

Uygun Enerji Yatırım Üretim ve Tic. A.Ş. tarafından Bolu İli, Göynük İlçesi ile Sakarya İli, Taraklı ve Akyazı ilçeleri hudutlarında 2. Revize Adapazarı RES projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.


1- Toplantı Yeri : Kemaller Köyü


Toplantı Yerinin Adresi : Kemaller Köy Kıraathanesi Taraklı/Sakarya 


Toplantı Tarihi : 28/03/2017

Toplantı Saati : 11:00



2- Toplantı Yeri : Klavuzlar Köyü


Toplantı Yerinin Adresi : Klavuzlar köyü cami toplantı salonu Göynük/BOLU


Toplantı Tarihi : 28/03/2017

Toplantı Saati :...