23 / 07 / 2024

Adapazarı Treni yerin altına mı alınacak

Adapazarı Treni yerin altına mı alınacak

TCDD Genel Müdürü Ömer Yıldız ve Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan ile proje üzerindeki hatta incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.

Adapazarı Treni için sondaj çalışmaları başladı!

Adapazarı Treni’nin yer altına alınması projesinde sondaj çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun projede çok kısa bir sürede hazırlıklar tamamlandı, adımlar atıldı.

Adapazarı Tren Garı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından şehre müjdesi verilen ve Adapazarı Treni’ni yer altına alacak projede gelinen son noktayı açıkladı.

Adapazarı Treni yer altına alınıyor!

TCDD Genel Müdürü Ömer Yıldız ve Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan ile proje üzerindeki hatta incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.

5. Levent’te elektrik hatları yerin altına indi!

Torunlar GYO, 5. Levent projesinde tüm elektrik hattını yerin altına alıyor. İstanbul’un en büyük elektrik iletim sistemi dönüşümü olarak tanımlanan çalışma için 80 milyonlira harcanacak

Adapazarı Belediyesi'nin ek hizmet binası açıldı!

Adapazarı Belediyesine bağlı ek hizmet binası gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi. Konuşmaların ardından Ek Hizmet Binasının açılışı gerçekleşti. Başkanlar daha sonra ek hizmet binasını gezerek bilgi aldı.

Erkal Etçioğlu Adapazarı'ndaki imar çalışmalarına destek!

Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Erkal Etçioğlu, Adapazarı ilçesinde bulunan Süleymanbey Mahallesi'nde yapılacak imar çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, "Bu ölgede gettolaşma olmasın. Planlı imarı destekliyoruz" dedi.

Adapazarı'nda mahallelere yeni muhtarlık binaları yapıldı!

Adapazarı Belediyesi, belediyeye yeni bağlanan Çaltıcak, Kavaklıorman, Abalı, Küçük hataplı ve Örentepe mahallelerine yeni muhtarlık binası yaptı.

Emlak İstasyonu Sembol Gayrimenkul Adapazarı'nda açıldı!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu,yeni franchise ofisini Adapazarı' nda hizmete açıldı. İstasyonu Sembol Gayrimenkul Ofisi, bölgenin en önemli ticaret ve alışveriş merkezi olan Çark Caddesinde hizmet veriyor.

Adapazarı'nda 10 mahalleye spor sahası yapılıyor!

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl toplam 10 mahallede spor sahası çalışmaları yapılıyor.

Adapazarı'ndaki orta hasarlı binalar dönüşüme alınmalı!

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, "Kentsel Dönüşüm Erenler ile sınırlı kalmamalı, Adapazarı merkezindeki orta hasarlı binalar da bu dönüşüm sürecine dahil edilmeli" dedi.

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını hizmete sundu!

Adapazarı Belediyesi, e-imar sorgulama hizmetini vatandaşların hizmetine sundu. Uygulama ile vatandaşlar hem internet ortamından işlemlerini gerçekleştirebilecek hem de zamandan tasarruf etmiş olacak.

Adapazarı Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı. Vatandaşlar adres ve kapı numarası veya tapu senetleri üzerinde yazan ada ve parsel no bilgilerini girerek taşınmazına ait imar durumunu birkaç saniye içinde öğrenebiliyor

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulaması başlattı!

Adapazarı Belediyesi, vatandaşların belediyeye gelmesine gerek kalmadan web sayfası üzerinden parsellerin e-imar durumu sorgulama sistemini hayata geçirdi.

Adapazarı Treni yerin altına mı alınacak Haberi

Adapazarı Treni yerin altına mı alınacak


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, TCDD Genel Müdürü Ömer Yıldız ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan ile Adapazarı Garı’nda incelemelerde bulundu. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan’ın da hazır bulunduğu ziyarette daha önce şehre müjdesi verilen Adapazarı Treni’nin yerin altına alınması konusundaki son hazırlıklar değerlendirildi. Görüşmeler sonunda projede zemin etüdü çalışmalarının kısa süre içerisinde başlatılacağı açıklandı.


Şehre Hayırlı Olsun

Yapılan incelemenin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “7 Haziran Genel Seçimleri’nde Sayın Başbakanımız, tren hattının yerin altına alınacağının müjdesini vermişlerdi. Bu kapsamda TCCD Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği halinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.  İnşallah tren yer altına alınacak. Çalışmalarımız kapsamında TCCD Genel Müdürü Ömer Yıldız ve Ulaştırma...