05 / 05 / 2024

Adatepe Hasbahçe fiyat listesi

Adatepe Hasbahçe fiyat listesi

KOS-YAP ve Tora İnşaat imzasıyla yükselen Adatepe Hasbahçe projesinde daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Elektrikli Corsa'ya bu ay mini zam geldi! İşte Opel Corsa-e Eylül 2023 fiyatları!

Elektrikli Opel Corsa'nın Eylül 2023 fiyatları açıklandı. Opel Corsa-e'ye bu ay mini bir zam geldi. İşte son dakika Opel Corsa-e fiyat listesi...

İstanbul'da konut fiyatları uçtu! İlçe ilçe fiyatlardaki artış belli oldu! Ev alacaklar dikkat! 

Türkiye'de geçtiğimiz sene Şubat'ta 924 bin TL olan ortalama satılık ev fiyatı Şubat 2023 sonu itibarıyla 2 milyon 146 bin TL'yi geçti. İlçe ilçe fiyat artışları listelendi. 

Narlı Bahçe Evleri 0,69 faiz 180 ay vade fırsatıyla! Bu yıl hemen taşının

Narlı Bahçe Evleri Projesi'nde ''2 Milyon 500 TL bizden'' kampanyası başladı. 0,69 faiz oranı ile 180 ay vadeye kadar yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Peki Narlı Bahçe daire fiyatları ne kadar? İşte Narlı Bahçe fiyat listesi...

Vatandaşı sevindirecek bir hamle daha! Lokanta ve restoranlara fiyat sabitleme çağrısı geldi!

Enflasyonla mücadele için hükümetin iş dünyasına yaptığı “fiyatları sabitleyin” çağrısı yankı bulmaya devam ediyor. Zincir marketlerin ardından birçok sektörde peş peşe fiyat sabitlemeleri ve indirim kampanyaları yapılırken, vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi. Tüm Restoranlar ve Turizmc

Güngören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Hasbahçe Kültür Parkı - Millet Bahçesi Bağlantısının Sağlanması Kapsamında Kaldırılan Sağlık Tesisi Alanına Karşılık Eşdeğer Sağlık Tesisi Alanı Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

14 ayar çocuk kelepçelerinde net yüzde 25 indirim! Nazar boncuklu, uğur böcekli! Sembolgold 15 Kasım 2022 fiyat listesi 

Çocuklar ve bebekler için tercih edilen altın kelepçe bilekliklerde net yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Tüm 14 ayar altın çocuk kelepçeleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki 14 ayar çocuk kelepçe fiyatı ne kadar? İşte 15 Kasım 2022 çocuk kelepçe fiyat listesi...

Hasır kelepçelerde yüzde 25 indirim kampanyası! Büyük fırsat! 27 Ekim 2022 Sembolgold fiyat listesi

Altın hasır kelepçelerde büyük indirim fırsatı başladı. Hasır kelepçe almak isteyenler hasır kelepçe fiyat listesini araştırıyor. Peki altın hasır kelepçe ne kadar? Altın hasır kelepçe fiyatı kaç lira? İşte 27 Ekim 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Kelepçe bilekliklerde yüzde 25 indirim! Herkes bu bileklikleri alıyor! Sembolgold 24 Ekim 2022 kelepçe fiyat listesi

Altın kelepçe bilekliklerde yüzde 25 indirim başladı. Kelepçe bileklik almak isteyen binlerce kadın, kelepçe bilekliklerin fiyatlarını merak ediyor. Peki kelepçe bileklik fiyatları ne kadar? Kelepçe bileklik kaç TL? İşte Sembolgold 24 Ekim 2022 fiyat listesi.

Dekar Şehirbahçe nerede? Dekar Şehirbahçe fiyat listesi!

Dekar Şehirbahçe nerede sorusunun yanıtı ve Dekar Şehirbahçe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Alya Bahçe nerede? Alya Bahçe fiyat listesi 2022! 

Alya Bahçe nerede sorusunun cevabı ve Alya Bahçe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede 177 müstakil villa yer alıyor...

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 541 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 konut bulunuyor. 

Adatepe Hasbahçe fiyat listesi Haberi

Adatepe Hasbahçe fiyat listesi

KOS-YAP ve Tora İnşaat tarafından hayata geçirilen Adatepe Hasbahçe projesi İstanbul'un Kağıthane ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. 

Toplam 2 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselen Adatepe Hasbahçe Kağıthane projesi 19 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede daire teslimlerinin 2020 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

200 konuttan oluşan projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede daire büyüklükleri 80 ile 105 arasında değişiyor.

Adatepe Hasbahçe Kağıthane projesinde konut fiyatları 380.000 TL’den başlayıp 950.000 TL’ye kadar yükseliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Adatepe Hasbahçe Kağıthane projesinde 4 saat güvenlik, otopark, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları , fitness salonu, peyzaj alanı, sauna ve spor alanları...