19 / 05 / 2024

Adel Al Mereri

Adel Al Mereri

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Miloud, Fadi Alzahabi, MHD Omar Al Habash, Faraj Alfaqsh, Khaled Alfakesh, Mahmoud Alater, Adel Al Mereri, M. Majed Zitouni, Elif Çokgezen tarafından kuruldu.

Okul alışverişi yapacaklar müjde! Migros, Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı! Yetişen sepetine hemen ekleyecek

Okulların açıklamasına kısa süre kala kırtasiye ürünleri satan zincir marketler peş peşe kampanya başlattı. Kampanya furyasına katılan Migros'ta Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı.

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Adel Alkhoulı, Mhd Bader Eldın Al Zoabı, Mohamad Nabıl Al Habal ve Omar Al Zoabı ortaklığında kuruldu. 

German Building İnşaat Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

German Building İnşaat Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL bedelle Adel Al Kadri tarafından kuruldu.

Al Dawlıyah İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Al Dawlıyah İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Adel Hassan Alı ve A.A.Ahmed Elsharkawy ortaklığında kuruldu. 

Alfalahi Oğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alfalahi Oğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 900 bin TL sermaye bedeli ile Adel Alı Alesayı, Amın Alı Alesayı, Abdulaziz Alesayı ve Muhamed Elnur ortaklığında kuruldu.

Al Hamza Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hamza Dış Ticaret Limited Şirketi M. Adel İbrahim İbrahim tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Molham Al Jazeera İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molham Al Jazeera İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi İbraheem Adel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

3A İnternational İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3A İnternational İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Adel Alı Ahmed Al-Hadha tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Miloud, Fadi Alzahabi, MHD Omar Al Habash, Faraj Alfaqsh, Khaled Alfakesh, Mahmoud Alater, Adel Al Mereri, M. Majed Zitouni, Elif Çokgezen tarafından kuruldu.

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Adel Al Mereri Haberi

Adel Al Mereri

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Miloud, Fadi Alzahabi, MHD Omar Al Habash, Faraj Alfaqsh, Khaled Alfakesh, Mahmoud Alater, Adel Al Mereri, M. Majed Zitouni, Elif Çokgezen tarafından 76 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-GAYRİMENKUL TİCARETİ Her türlü emlak, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak, kiraya vermek,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa...