03 / 05 / 2024

Adel Alı Ahmed Al-Hadha

Adel Alı Ahmed Al-Hadha

3A İnternational İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Adel Alı Ahmed Al-Hadha tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ibrahım S Saleem tarafından kuruldu.

Okul alışverişi yapacaklar müjde! Migros, Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı! Yetişen sepetine hemen ekleyecek

Okulların açıklamasına kısa süre kala kırtasiye ürünleri satan zincir marketler peş peşe kampanya başlattı. Kampanya furyasına katılan Migros'ta Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı.

Guıdworld Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guıdworld Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Durdi ve M. Alı Ahmed Al-Dhahab ortaklığında kuruldu.

Al Munzir Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Al Munzir Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmed Hassa

Al Ahmedi Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Ahmedi Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Ahmed M.M. al-khulaifawi tarafından kuruldu.

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.M.H.E.S ve Shadıa M.A.O. ortaklığında kuruldu.

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  250 TL  sermaye bedeli Iqbal Ahmed Syed tarafından kuruldu.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A.S. Abdulrahman Al-Dubaı ve Z. Alı Ahmed Al-Sharafı ortaklığında kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed İmad M. Mohammed, Ali Najat Ridha, Amal Obaid J. Jasim, Hussein İmad M. Mohammed ve İmad M. Jasim ortaklığında kuruldu.  

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Adel Alkhoulı, Mhd Bader Eldın Al Zoabı, Mohamad Nabıl Al Habal ve Omar Al Zoabı ortaklığında kuruldu. 

Al Yaman Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaman Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Jasım M. Mohammed ve Mohammed K.D. Aldhaherı ortaklığında kuruldu.

Adel Alı Ahmed Al-Hadha Haberi

Adel Alı Ahmed Al-Hadha

3A İnternational İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Adel Alı Ahmed Al-Hadha tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


3A İnternational İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TİCARET a- Her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. b- Her türlü inşaat ve bina  gereç ve bununla ilgili  madde ve  malzemelerin  iç ve dış ticaretini yapmak İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,...