17 / 05 / 2024

Adel İthalat İhracat iletişim

Adel İthalat İhracat iletişim

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Assad tarafından kuruldu. 

Projexid Mühendislik İnşaat Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projexid Mühendislik İnşaat Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Rajad ve Ammar Alammouri ortaklığında kuruldu.

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Assad tarafından kuruldu. 

Almas Travel Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Travel Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeliyle Adel Alnseırat tarafından kuruldu.

Molham Al Jazeera İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molham Al Jazeera İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi İbraheem Adel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bosfor İmar İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosfor İmar İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Samer Jamous, Rıyadh Alıs, Adel Mohammed, WHD Wasem ve Mohammed Wafek ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Kutabi İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutabi İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Adel Kutabı tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Kartal, Yeni Mahallesi, Balıkesir Caddesi, Uprise Elite Residence'da kuruldu.

Rast İnşaat Malzemeleri Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rast İnşaat Malzemeleri Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mercan Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi, Mehmet Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şekerler Emlak İnşaat Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şekerler Emlak İnşaat Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Şeker tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Esenyurt, Saadetdere Mahallesi'nde kuruldu.

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Zarood Tours Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Nakliyat Gıda İnşaat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hamdan Muslem S Almehmady tarafından 1 Ekim'de kuruldu.

Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saleh Mahmoud, Osama Alaswad tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Samanyolu Doğalgaz İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samanyolu Doğalgaz İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Erikli tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

AK-PAZ Dayanıklı Tüketim Malları İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

AK-PAZ Dayanıklı Tüketim Malları İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ful Över, Ziynet Lale Sevgen, Bahar Akıngüç Günver tarafından 24 Eylül'de kuruldu.

Adel İthalat İhracat iletişim Haberi

Adel İthalat İhracat iletişim

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Assad tarafından kuruldu. 

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.Şirket başlıca bakliyat türü olan kırmızı ve yeşil mercimek, her türlü kuru fasulye,...