07 / 07 / 2024

adele malikane mi alıyor

adele malikane mi alıyor

İngiliz şarkıcı Adele, LosAngeles'ta kendisine sekiz yatak odası, dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak bulunan bir malikane almak için harekete geçti. 

Adele, Sylvester Stallone’nin malikanesini alıyor!

İngiliz şarkıcı Adele, LosAngeles'ta kendisine sekiz yatak odası, dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak bulunan bir malikane almak için harekete geçti. 

Adele, Kensington’da mega malikane yaptırıyor!

Mutluluk büyüsü İngiltere’de düşük gelirli bir mahallede büyüyen ve Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, mega malikane inşa ettiriyor.

Adele, İngiltere East Grinstead bölgesinden ev aldı!

Adele, İngiltere'nin East Grinstead kentinden 4 milyon sterline bir malikane satın aldı. Adele'nin gözlerden uzak yaşamak istediği öğrenildi.

Adele, Los Angeles'tan 9.5 milyon dolara malikane aldı!

Adele, Los Angeles'ın gözde semtlerinden birinden bir malikane satın aldı, 27 yaşındaki Adele yeni "yuvası" için 9.5 milyon dolar ödedi. Adele'in yeni evinin dört yatak odası, altı banyosu ve bahçesinde de büyük bir yüzme havuzu bulunuyor.

Göcek koylarına malikane mi yapılacak?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Göcek koylarının bazı AKP’lilere, üst düzey yöneticilere ve geçmiş dönem milletvekillerine malikane yapılabilmesi için imara açılacağı iddiasını Meclis’e taşıdı.

İntifa hakkı mirasçılara geçer mi?

İntifa hakkı aksi bir durum gerçekleşmedikçe intifa hakkı sahibinin ölümüne kadar süren bir haktır. Peki intifa hakkı sahibi öldüğünde ne olur? İntifa hakkı mirasçılara geçer mi?

Emlak vergisi taksitli ödenir mi?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahiplerinin her yıl devlete ödemekle yükümlü oldukları bir vergidir. Emlak vergisi taksitli ödenir mi? Kaç taksitte ödenir? sorularının cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

İşveren risk analizini kendisi yapabilir mi?

Bilindiği üzere işçi çalıştıran tüm işyerlerinde risk analizi yapılması İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile zorunlu hale getiriliyor. Peki işveren risk analizini kendisi yapabilir mi?

Kiracı apartman boyasını öder mi?

Bir apartman dairesinde kiracı olduğunuzu farz edelim. Söz konusu apartmanda "apartmanın boyanması" kararının alınması durumunda, bu gider kar malikinden mi kiracıdan mı karşılanır? Kiracı apartman boyasını öder mi?

Boş daireye aidat verilir mi?

Kat maliki olduğunuz daireniz boş ise bu durumda, boş daire için aidat ödemek gerekiyor mu? Boş daireye aidat verilir mi? İşte Apartman Aidatı Kanunu kapsamında yer alan aidat yükümlüleri ile ilgili hükümler...

Bina aidatını ödemeyen kişiye dava açılabilir mi?

Aidatların, tüm kat malikleri tarafından ödenmesi gerekiyor. Peki bu yükümlülüğünü yerine getirmeyen; bina aidatını ödemeyen kişiye dava açılabilir mi? İşte apartman aidatı ile ilgili yasal hükümler...

Daire sahibi iskan alabilir mi?

Kat maliki olduğunuz yapının iskan belgesinin olmadığını düşünelim. Daire sahibi olanlar yapıya iskan alabilir mi? İskan izni alınmamış bir yapıya daire sahibi iskan alabilir mi?

Kat malikleri toplantısına kiracılar katılabilir mi?

Her sene olağan ve olağanüstü hallerde yapılan Kat Malikleri Genel Kurul toplantısına kimler katılabiliyor? Kat malikleri toplantısına kiracılar katılabilir mi? Kiracıların apartman yönetiminde hakları var mıdır?

adele malikane mi alıyor Haberi

adele malikane mi alıyor

Adele, LosAngeles'ta bulunan en pahalı evlerden biri olan Sylvester Stallone’nin malikanesini almak istedi. Milliyet'te yer alan habere göre;  Adele, Sylvester Stallone’nin geçen sene fiyatı 110 milyon dolar olarak belirlenen ancak satılamayan evini 58 milyon dolara almak için harekete geçti.

31 yaşındaki ünlü sanatçının satın almak istediği evde sekiz yatak odası, dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak yer alıyor.

Evde, tüm bunların yanında sinema salınu, spor salonu, sonsuzluk havuzu, SPA ve sekiz araçlık sanat stüdyolu bir garaj bulunmaktadır.

Adele Londra'da 30 milyon Euro değerinde eve...