04 / 05 / 2024

Adem Durukan Duru

Adem Durukan Duru

Şehzadeler Belediyesi'nde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan Plan ve Proje Müdürlüğü ile Belde ve Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının imar uygulaması ve Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları daha hızlı yapılabilecek.

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öner Bozkurt tarafından kuruldu. 

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı. Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 7 Mayıs'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının dün yapılan duruşmasında; davacıya bir sonraki celseye kadar imar barışı başvurusuna ilişkin beyanda bulunması için süre verildi. Bir sonraki duruşma 7 Mayıs 2019 tarihine bırakıldı...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Mistral GYO alacak dava duruşması 19 Mart 2019'a bırakıldı!

Mistral GYO'nun aleyhine açılan 48 bin 931,90 USD talepli alacak davasının dünkü duruşmasında, dava duruşmasının 19 Mart 2019 günü saat 10:10'a bırakılmasına karar verildi...

Yönetiminde Okan Kurt'un olduğu Martaş'ın duruşma tarihi belli oldu!

Okan Kurt,  Martaş Group'un ortaklarından. Son zamanlarda zor dönemler geçiren şirket konkordato talebinde bulundu. Şirketin 18 Şubat 2019'da ilk duruşması yapılacak.

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ziver Volkan Duru tarafından kuruldu. 

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi kuruldu!

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşkın tarafından kuruldu. 

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Adem Durukan Duru Haberi

Adem Durukan Duru

Şehzadeler Belediyesinde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan Plan ve Proje Müdürlüğü ile Belde ve Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının imar uygulaması ve Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları daha hızlı yapılabilecek. 


Şehzadeler Belediyesinde imar işlerinin daha hızlanması için Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan Plan ve Proje birimi ile Belde ve Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin imar uygulamaları ile Şehzadeler’ de yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları daha hızlı bir şekilde yapılabilecek. Geçtiğimiz ay Belediye Meclisinde alınan kararla imar faaliyetlerinin daha hızlanması için, Plan ve Proje Müdürlüğünün faaliyete geçtiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Şehzadeler ilçemizde imar faaliyetlerinin daha da hızlanması için Plan ve Proje Müdürlüğümüzü kurduk. Plan ve Proje Müdürlüğümüzün yapacağı çalışmalar ile Büyükşehir yasası...