03 / 05 / 2024

adese avm şube

adese avm şube

Adese AVM tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese AVM Konya Karatay'da mağaza kiraladı. Mağaza, Konya Karatay Akabe Mahallesi Serkan Sokak'ta yer alıyor.

Adese AVM Bolu'da şube açıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Adese AVM Bolu Beşkavaklar Mahallesi Necdet Gören Caddesi üzerinde bir şube açılışı daha gerçekleştiriyor...

Adese AVM, Konya Karatay'da şube açacak!

Adese Alışveriş Merkesleri Ticaret A.Ş, Konya'nın Karatay ilçesinde şube açmaya karar verdi...

Adese AVM, Marmara'daki 12 şubesini Happy Center'a sattı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş Marmamra Bölgesi'nde bulunan 12 şubesini Happy Center'a sattı...

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

Tavuk Dünyası Uşak Karun AVM’de şube açtı!

Özgün konsepti ile yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Uşak Karun AVM’de şehrin ilk şubesini açtı. 

MMO’dan AVM’ler için uyarı!

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Doç. Dr. İbrahim Atmaca, AVM'lerin tekrar açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Atmaca, ekstra önlemlerin alınması gerektiğini ifade etti ve tavsiyelerini açıkladı...

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

3 dev mağaza zinciri Optimum AVM'de şube açtı!

Brooks Brothers, Beşiktaş Store ve Flo, İstanbul Kozyatağı'nda bulunan Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde şube açtı.

Adese AVM kira sertifikası ihraç edecek!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. gelir elde etmek amacıyla kira sertifikası ihracına ilişkin sözleşme imzaladı.

Dominos, AVM’deki şube sayısını artıracak!

DP Eurasia Group CEO'su Aslan Saranga, AVM'lerle görüşme halinde olduklarını ve bundan sonra AVM'lerdeki şube sayısının artacağını anlatıyor.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

adese avm şube Haberi

adese avm şube

Adese AVM tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz tarafından Akabe Mahallesi Serkan Sokak No:4/E Karatay/KONYA adresinde bulunan 1349 m2 toplam alana sahip mağaza için ilerleyen bir tarihte açılmak üzere kira sözleşmesi...