15 / 05 / 2024

Adese bolu şubesi

Adese bolu şubesi

Yeniçağa'da hizmete başladı İttifak Holdingin ulusal perakende markası Adese, Bolu'daki hizmet ağını da genişletiyor. Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuru dönemi!

TOKİ Bolu Yeniçağa projesinde 2 adet konut satışa sunuluyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Yeniçağa Şubesi aracılığıyla yapılacak. TOKİ Bolu Yeniçağa başvuru dönemi...

Adese AVM Bolu mağazasını kapatıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Bolu Atatürk Bulvarı'nda yer alan şubelerinin yapılan verimlilik incelemesi sonucu 1 Ağustos 2015 tarihinde kapatılmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Adese 146. şubesini Bolu'da açtı!

Ankara ve Karaman'da açtığı iki mağazayla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Bolu'daki sekizinci şubesini de açarak toplamda 146'ncı mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 110 konut teslimi 24 Aralık'ta!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 110 konut teslimi 24 Aralık'ta gerçekleşecek. Projede KDV ödemesi T.C. Ziraat Bankası Taşkesti Şubesi'ne yapılıyor. Projede teslim işlemleri 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Adese, Bolu'da 7.şubesini açtı!

Yeniçağa'da hizmete başladı İttifak Holdingin ulusal perakende markası Adese, Bolu'daki hizmet ağını da genişletiyor. Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.

Adese, Bolu'daki 7. şubesini Yeniçağa'da açtı!

İttifak Holding 'in ulusal perakende markası Adese, Bolu 'daki hizmet ağını genişletiyor. Adese, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.

Adese AVM Bolu'da şube açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticare A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Bolu Yeniçağa'da şube açacağını bildirdi. Adese Alışveriş Merkezleri Ticare A.Ş. tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Adese Aksaray Repose şubesi kapatılıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Taşpazar Mah. Ebulfeyz Elçibey Cad. No: 29 / 16 Merkez / Aksaray adresinde bulunan Aksaray Respose şubesinin kapatılacağını açıkladı...

Adese Petrol Konya Ladik şubesi kapatılıyor!

İttifak Holding A.Ş., şirketlerinden Adese Petrol Ür.Taş.San.ve Tic.A.Ş'nin Ladik Kasabası Pancarcı Mah. Cumhuriyet Cad. No: 30 Sarayönü/Konya şubesinin kapatılmasına karar verildi...

Adese Petrol Selçuklu Kunduracılar Şubesi kapatılıyor!

İttifak Holding A.Ş. grup şirketlerinden Adese Petrol Ür.Taş.San.ve Tic.A.Ş'nin Musalla Bağları Mah. Belh Caddesi No:43 Selçuklu / KONYA adresinde bulunan Kunduracılar şubesinin kapatılmasına karar verildi...

Adese bolu şubesi Haberi

Adese bolu şubesi


Geçtiğimiz haftalarda Konya Karatay'da Akabe Adese'yi müşterileri ile buluşturan Adese, bu kez de Bolu Yeniçağa'daki yeni şubesini hizmete sundu. Yeniçağa ilçesindeki ilk mağazasını açan Adese, 24 Haziran 2014, Salı günü düzenlene törenle müşterilerine kapılarını açtı. Açılış töreni; Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Yeniçağa Müftüsü Mehmet Kapucu ve Adese yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yeniçağa halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, "Yeniçağa Adese ile mağaza sayımızı 137'ye yükselttik. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için 15 arkadaşımız çalışacak. 


Mağazamız, 400 metrekare net satış alanında 5 binin üzerinde farklı ürünü Yeniçağalılar ite buluşturuyor. Adese mağazamız, tüm Yeniçağa halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi. Bize bu hizmet verdikleri için Adese yönetim kuruluna ve genel müdürüne teşekkürlerimi sunuyorum. Yeniçağa Adese mağazası hepimize hayırlı...