01 / 05 / 2024

Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben

Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben

Perakende sektöründe gelişen Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese 'yi 2015 yılında metrekare bazında yüzde 20 'nin üzerinde büyütmeyi planladıklarını ifade etti.

Adese 16 mağaza kapattı, metrekaresini yüzde 10 küçülttü!

Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, geçen yıl verimsiz olan 16 mağazayı kapattıklarını, metrekare alanında ise yüzde 10 küçüldüklerini söyledi

Adese, Konya Kulu’daki ikinci marketini açtı!

Adese, 2009’dan bu yana hizmet verdiği Kulu’daki ikinci marketini açtı

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi!

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi. THY Genel Müdürü Temel Kotil, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "2014 Havayolları Strateji Ödülleri"nde, "Yılın CEO'su" ödülüne layık görüldü.

Murat Ermeydan, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü oldu!

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj Genel Müdürlüğüne atandı. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyyüp Karahan ise İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı...

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO Genel Müdür Vekili oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Vekili oldu.

Ali Kirpi Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Akçansa Çimento sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Kirpi Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Karayolları Genel Müdür Yardımcılığı'na Adnan Köklükaya atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı'na müşaviri Adnan Köklükaya'yı atadı. Köklükaya'nın yerine Müşavirlik görevine Bayram Şahin getirildi.

Saf GYO A.Ş'nin Genel Müdür Yardımcısı Ulvi Dikbaş'ın annesi Ayten Dikbaş vefat etti!

Saf GYO A.Ş'nin Genel müdür yardımcısı Ulvi Dikbaş'ın annesi Ayten Dikbaş vefat etti. Cenaze bugün ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılıp, Asrı Mezarlığı'na defnedilecek...

Tacettin Pekgüzel Sur Çelik Kapı Genel müdürü oldu!

Tacettin Pekgüzel, 21 yıldır yönetim kurulu üyeliğini yürüttüğü aile şirketleri Sur Çelik Kapı'nın Genel Müdürü oldu. Tacettin Pekgüzel Genel Müdürlük görevini abisi Yalçın Pekgüzel'den 16 Haziran 2014 tarihinde devralacak.

James Emmett HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak!

Martin Spurling, HSBC EMEA ( Avrupa ve Orta Doğu Afrika ) Bölgesi Bireysel Bankacılık Başkanı görevine terfi ediyor. James Emmett HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak.

Levent Taşkın Danfoss Türkiye Genel Müdürü oldu!

Isıtma soğutma sektöründe 25 yılı aşkın süredir çeşitli firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Levent Taşkın, Danimarka’nın en büyük sanayi topluluğu Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü oldu.

Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay görevinden ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu' nda bugün Yatırım Planlama ve Yönetimi' nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay'ın görevinden ayrıldığını duyurdu...

ASELSAN'da Genel Müdür görevine Faik Eken getirildi!

Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın yerine Faik Eken'in getirilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Cengiz Ergeneman tören sırasında konuşma yaptı...

Hande Osma, Yapı Kredi Koray GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Hande Osma'nın Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladığını bildirdi.

Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben Haberi

Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben

TÜRKİYE genelinde Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bolu, Karaman, İsparta, Konya ve Mersin olmak üzere 8 ilde toplam 141 marketle faaliyet gösteren ve yılda 35 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veren Adese, 2014 yılında da perakende sektörünün en önemli başarı kriterlerinden biri olan metrekare verimliliğine odaklandı. 2012 yılından bu yana "verimlilik ve sürdürülebilirlik'7 stratejisi çerçevesinde verimli market temalı operasyonlar yürüten Adese, 2014' te enerji giderlerinde gözle görülür bir tasarruf sağladı. 



Ekonomide yaşanan gelişmelerin perakende sektörüne anında yansıdığını belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "2014 yılının ilk çeyreğinde piyasalarda yaşanan tedirginlik tüketicileri de etkilemiş ve daha az harcama yapılmasına neden olmuştu. Ancak ekonomik göstergelerin yılın ikinci yarısında yeniden pozitife dönmesiyle tüketiciler de alışveriş harcamalarında daha rahat hareket etmeye başladılar. Bu süreçte özel günlerin, ramazan...