15 / 05 / 2024

adese ısparta

adese ısparta

Adese, Isparta'daki ikinci mağaza açılışını geçtiğimiz günlerde Şarkikarağaç'ta düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi. Açılış töreni; Şarkikaraağaç protokolü, İttifak Holding ve Adese yöneticileri ile Şarkikaraağaç halkının katılımıyla gerçekleşti.

Adese, Konya ve Isparta'daki şubelerini devrediyor!

Adese'nin Konya Sedişehir şubesinin Göksu Pasta ve Bisküvi İmalat San.ve Tic.Ltd.Şti''ne ve Isparta Şarkiaraağaç şubesinin Osman İşgör'e deviri için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Adese, perakendeden çekiliyor!

Konya merkezli ittifak Holding'in perakende markası Adese, perakendeden çekiliyor...

Adese: Marketleri kapatıyoruz, gayrimenkule ağırlık veriyoruz!

İttifak Holding'in şirketi Adese, market işletmeciliğinden çıktığını duyurdu. Şirket, 14.12.2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında aldığı kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması olarak yayınladı.

Adese tüm marketlerini kapatacak!

İttifak Holding'in şirketi Adese'nin gıda perakendeciliği iş kolundan çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. Konya merkezli şirkete yakın kaynaklara göre personele de bildirilen bu kararla marketler bu ayın sonunda faaliyetini sona erdirecek.

Adese küçülüyor mu?

Adese'de işlerin kötü gitmesinin nedeni grubun bazı şirketlerinde yaşanan sıkıntılarmış. Adese'den grup şirketlerine kaynak aktarılmış.Böyle olunca Adese'de işler ters gitmeye başlamış...

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Adese AVM kira sertifikası ihraç edecek!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. gelir elde etmek amacıyla kira sertifikası ihracına ilişkin sözleşme imzaladı.

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye 43.8 milyona sattı!

Seha İnşaat, Konya'da 43072 ada 4 parselde bulunan 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsasını 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı.

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye sattı!

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

Isparta'da konut satışları düştü!

2017 Nisan ayı Konut İstatistiklerine göre İsparta'da 387 konut satıldı.Isparta'da 2017 Mart ayında ise 536 konut satılmıştı.

Isparta otogarı yaşam ve kültür merkezi olacak!

İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alanda hayata geçiriliyor.

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

adese ısparta Haberi

adese ısparta

Mağaza açılışıyla ilgili bilgi veren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Mağaza açılışlarımızı hızla sürdürüyoruz. Isparta'daki ilk mağaza açılışımızı Nisan ayında Yalvaç'ta yapmıştık. 


Şarkikaraağaç'ta açtığımız mağazamızla birlikte İsparta'da ikinci, toplamda ise 138'inci mağazaya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şarkikaraağaç; ekonomisiyle, tarihiyle, halkıyla köklü bir geçmişe sahip. Biz de Adese'nin 23 yıllık deneyimini Şarkikaraağaç halkıyla buluşturarak bu zengin birikime katkı sağlamak istiyoruz. 

Adese, tüm Şarkikaraağaçlılara hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Adese, 400 metrekarelik market alanında, 5 kasa ve 14 personel ile gıdadan şarküteriye, temizlikten kozmetiğe, oyuncaktan zücaciyeye kadar 5 bin çeşit ürün...