04 / 05 / 2024

Adese kapandı mı

Adese kapandı mı

Adese tarafından tüm marketlerin kapatılacağı ve gayrimenkul sektöründe faaliyetlere devam edileceği açıklandı. Peki devir ve satış süreci ne durumda? İşte ayrıntılar...

Adese, perakendeden çekiliyor!

Konya merkezli ittifak Holding'in perakende markası Adese, perakendeden çekiliyor...

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredilerine konu gayrimenkulleri devrediliyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında kredilere konu taşınmazlar Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye devredilmeye başlandı.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Binance resmen açıkladı! Hisse tokenlarında alım-satım kapandı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance, hisse tokenlarına bundan sonra alım-satım yapmayacağını duyurdu.

Adese Gayrimenkul sermaye artırımından 126.1 milyon TL fon elde etti!

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., sermaye artırımı kapsamında elde edilen net 126 milyon 108 bin 250 TL fonun, kullanım yerlerini açıkladı. 

Adese'nin 35 marketi 62 milyon TL'ye devredildi!

Adese tarafından tüm marketlerin kapatılacağı ve gayrimenkul sektöründe faaliyetlere devam edileceği açıklandı. Peki devir ve satış süreci ne durumda? İşte ayrıntılar...

Adese kapandı mı Haberi

Adese kapandı mı

Merkezi konya olan İttifak Holding'e ait olan Adese'nin marketçilikten ayrılacağı yılbaşından önce basında yer aldı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; şirketin gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi. Firmadaki yeni yapılanma o tarihten beri sürüyor. 

Büyük tasfiyedeki ayrıntılar netleşiyor. Alınan bilgilere göre bu süreçte 35 adet marketin devri 62 milyon Türk Lirası bedel ile yapıldığı, devir işleri sona erdiği, yine bu süreçte stoklardaki 29 milyon Türk Lirası değere sahip ürünün satışının da yapıldığı, yaklaşık 8 milyon Türk Lirası tutarındaki ürünün ise tedarikçilerle yapılan anlaşmalar kapsamında borçlara mahsuben geri verildiği kaydedildi. 

Şirkete ait araç ve demirbaş satışlarından ise 10.7 milyon Türk Lirası gelir kazanıldı. Kapanma işlemlerinden elde edilen toplam 101.8 milyon Türk Lirası'nın 52.8 milyon Türk Lirası'nın tahsili yapıldı. Kalan 49 milyon...