16 / 05 / 2024

Adese marketlerini kim satın alacak

Adese marketlerini kim satın alacak

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

A101, Çağrı Semt marketlerini satın alıyor!

Tesco Kipa’nın Migros’a satışı sonrası yeni bir satın alma planı da açıklandı. 210 şubesi bulunan Semt Çağrı Marketleri, A101’e satılıyor.

Anadolu Grubu, Kipa marketlerini satın alacak!

Son dönemlerin birleşme ve satın alma işlemlerinde en hareketli sektörü perakende oldu. Sektördeki son gelişme ise İngiliz perakende devi Tesco ile kısa süre önce Migros’u bünyesine katan Anadolu Grubu arasında yaşanıyor.

Mardan Palace Hotel'i kim satın aldı?

İcradan satışa çıkan Mardan Palace'ın yeni sahibi 360 milyon 50 bin TL'lik teklifle Halk Bankası oldu

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Narmanlı Han'ı kim satın aldı?

İstiklal'in sembollerinden olan ve İsveç Konsolosluğu'nun karşısında bulunan Narmanlı Han'ı Erkul Kozmetik'in sahibi Mehmet Erkul ve Eteksan Tekstil'in sahibi Tekin Esen, 57 milyon dolara satın aldı.

KİM Market İstanbul'da iki yerel marketi satın aldı!

Kim Grup, İstanbul’da iki yerel marketi 4 şubesi ile satın aldı. İlk etapta Güneşli’ye hitap eden Efeler Market’i satın alan grup, ardından Gazi Osman Paşa’da faaliyet yürüten Memar Market’i şubeleri ile bünyelerine kattıklarını açıkladı....

Adese, market zinciri satın aldı!

Market zinciri Adese, 2012 yılına hızlı girdi. Adese, İstanbul'da faaliyet gösteren Yunus Marketler Zinciri'nin İstanbul Anadolu yakasında ve Kocaeli'nde bulunan 6 mağazasını satın alarak bünyesine kattı

Mid Europa, Kent Hastanesi'ni satın aldı!

MID Europa Partners, Özel Kent Hastanesi'nin yüzde 65'ini satın aldı. Mid Europa'nın, hisselerini zaman içinde yüzde 90'a çıkarmak için de anlaşma yaptığı duyuruldu

Adese marketlerini kim satın alacak Haberi

Adese marketlerini kim satın alacak

Yılbaşından hemen önce Adese'nin market perakendeciliğinden çekildiği konuşuldu. Para Dergisi’nde  yer alan habere göre; marketler birer birer kapandı. Çalışanlarla yollar ayrıldı. Ancak Adese uzunca bir süredir küçülse de Konya ve çevresinde halen güçlü bir konumdaydı. 

İddialara göre Adese'nin marketleri için kıyasıya bir rekabet yaşanıyormuş. Yerel zincirler ile ulusal zincirler Adese'nin marketleri için yarışıyormuş. Konya'nın güçlü market zincirlerinden Çelikkayalar, Adese'nin çalışanlarından bir kısmını istihdam etmiş. Konya şehir merkezindeki Kulesite AVM ve M1 Konya AVM'deki iki mağaza için Çelikkayalar Market, Migros ile rekabet halindeymiş. Migros için bu iki yerin stratejik bir önemi varmış. Eğer Migros mağazaları alırsa Konya pazarına hakim olacakmış. Bu nedenle Migros rekabeti iyice artırmış. Adese'nin birçok elemanını alan Çelikkayalar da pazarlık masasında halen iddiasını koruyormuş. Bakalım Adeseler kimde...