30 / 04 / 2024

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi, Abdurrahim Adna Kulakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Kasım' da İstanbul, Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi' nde kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Koyunoğlu tarafından kuruldu.

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Dor tarafından Bayrampaşa'da kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Sakarya'nın yeni laboratuvar inşaatında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen su laboratuvarı inşaatı tamamlanmak üzere. 720 metrekare olarak inşa edilen bina yakın zamanda hizmete açılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Trigon Laboratuvar Mühendislik İnşaat Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trigon Laboratuvar Mühendislik İnşaat Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kanlı tarafından kuruldu. 

Işık Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı kuruluyor!

Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvarın inşasına 2018’in son çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Işık Üniversitesi inşaat laboratuvarı kuruyor!

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvar, 2020 yılında tam teşekküllü olarak hizmete girecek...

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Ali Kemal Değirmenci tarafından 28 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koçak, Cüneyt Bağcı, Mehmet Albustan ve Hüseyin Kaboğlu ortaklığında kuruldu.

Sonuç Müşavirlik Mühendislik Laboratuvar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonuç Müşavirlik Mühendislik Laboratuvar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şahin Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de kuruldu.

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi Haberi

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi, Abdurrahim Adna Kulakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi'nde kuruldu. 


ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane,...