02 / 05 / 2024

adil yaman yabancı yatırımcı

adil yaman yabancı yatırımcı

Türkiye, yabancı yatırımcıların en çok ilgi duydukları ülkeler listesinde başı çekiyor. Türkiye’de son yıllarda üretilen gayrimenkul projelerinde hızlı bir gelişim yaşanırken yabancı yatırımcılar da proje konusunda oldukça seçici.

Yabancılar Türkiye'ye konut almak için geliyor!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yabancıya konut satışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tutdere, "Yabancı yatırımcılar her ay milyonlarca dolarlık portföylerini satarak Türkiye’den ayrılıyor. Yabancılar Türkiye'ye yatırım İçin değil, ev almak için geliyorlar" diye konuştu

CuEngine pandemi ile birlikte vites yükseltti!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için CuEngine Co-CEO’su Adil Yaman ile CuEngine’i masaya yatırdı.

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!                    

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Yaman tarafından kuruldu.

Türkiye’ye gelemeyen yabancılar 'online' ev alıyor!

Normalleşme döneminin ardından dijitalleşme hızlandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satış dönemine geçti. İnteraktif 3D satış platformu CuEngine, Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, "Yabancıya konut satışında rekor Çin’de" dedi.

Adil Yaman: Sahte GYO'lara dikkat!

VIP Property Universal21 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Yaman, sektörde son durum değerlendirmesi yaparak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) unvanını kullanan mahalle arası emlakçılara dikkat çekti..

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye ile bugün Adil Yaman ve Metin Özer imzasıyla kuruldu.

Adil Gökçadır: Yabancı yatırımcının Bursa ilgisi sürüyor!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, TÜİK tarafından açıklanan 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beylikdüzü ve Esenyurt konut yatırımcılarına kazandıracak!

Uzmanlar İstanbul’u oluşturan 39 ilçe içerisinde en yüksek büyüme hızına sahip bölge olarak Beylikdüzü ve Esenyurt'u gösteriyor. Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman, 5 yıl içinde konut fiyatlarının yüksek olacağını söylüyor.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi 2016'da yapılacak!

Adıyaman’ın tarihi, kültürel ve arkeolojik zenginliklerini yerli ve yabancı turistlere daha iyi tanıtmak amacıyla 2016 yılında yapımına başlanacak olan Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi modern mimari ve tasarımıyla uzay üssünü andırıyor.

Ev alırken deprem güvenliğine dikkat!

Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman, konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça, beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası öncelikli konusunun binaların deprem güvenliği olduğu söyledi..

Kiracıların dikkat etmesi gereken hususlar!

Universal 21 Yönetici Ortağı Adil Yaman Kira Yönetiminde ev sahiplerinin ve kiracıların dikkat etmesi gereken önemli hususları anlatıyor. İşte Kiracıların dikkat etmesi gereken hususlar...

Travel Turkey Fuarı'nda yerli ve yabancı katılımcı sayısı 900'ü geçti!

Turizm sektörünün en önemli fuarı Travel Turkey, 900'den fazla yerli, yabancı katılımcı ve 30 ülkenin turizm profesyonelini İzmir'de buluşturdu. Partner ilin Adıyaman olduğu fuarda partner ülke İtalya vize kolaylığı sözü verdi.

Adıyaman'a 5 yıldızlı ve butik otel yatırımları yapılacak!

şžu anda 45 bini yabancı olmak üzere yılda 190 bin turist ağırlayan Adıyaman, turizm atağına geçti, 2020 yılına kadar turist sayısını 1.5 milyona çıkarmayı hedefledi. Necip Büyükaslan, “Adıyaman 'ın bugünkü yatak kapasitesi 1500. Konaklama imkanları olma

adil yaman yabancı yatırımcı Haberi

adil yaman yabancı yatırımcı

Türkiye, yabancı yatırımcıların en çok ilgi duydukları ülkeler listesinde başı çekiyor. Türkiye’de son yıllarda üretilen gayrimenkul projelerinde hızlı bir gelişim yaşanırken yabancı yatırımcılar da proje konusunda oldukça seçici. Yabancı yatırımcıya satışın artması ile birlikte Türkiye’ye 5 milyar dolarlar seviyesinde döviz getiren gayrimenkul sektörü bu rakamı katıldığı uluslararası fuarlarla daha da yukarı taşıyor.


Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman “Mütekabiliyet Yasası ile birlikte yabancıya gayrimenkul satışının önü açıldı. Ortadoğu, Körfez ülkeleri, Rusya, Türk Cumhuriyetleri başta olmak üzere Japonya’dan Uzakdoğu’ya kadar dünyanın birçok ülkesinden yatırımcı alır hale geldik. 2004 yılında 1.3 milyar dolar olan yabancıya satış rakamı, Mütekabiliyet Yasası’nın verdiği rüzgarla geçtiğimiz yıl 5 milyar dolar sınırını aştı. Türkiye artık gayrimenkul sektöründeki hızlı ve nitelikli büyümesi ile dünya çapında göz kamaştıran bir ülke...