06 / 05 / 2024

Adım İstanbul görücüye çıktı

Adım İstanbul görücüye çıktı

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul projesi görücüye çıktı.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Skoda'dan yeni nesil otomobil! Skoda Superb’in 4. nesli görücüye çıktı

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni 4. neslinin tanıtımını gerçekleştirdi. Skoda Superb'in dördüncü nesli görücüye çıktı. Yeni görünümün dışında daha fazla alan, konfor ve en son teknolojiyi ile karşımıza çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor! 

Galatasaray Sportif AŞ’nin İstanbul Mecidiyeköy’deki gayrimenkulü Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor. İşte Leo Residences ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

YENİ İPHONE 14 ÇIKIYOR! İşte görücüye çıkış tarihi…

Dünyaca ünlü telefon markası Apple tüm dünyada popülerliğini korumaya devam ediyor. Kullanım kolaylığı ve şıklığıyla herkesi kendine hayran bırakan İphone’lar her sene bir üst modeliyle görücüye çıkıyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul 16 Mayıs'ta görücüye çıkıyor! 

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

TÜGEM Mülk Listeleme Servisi görücüye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, Mülk Listeleme Servisi'ni görücüye çıkardı...

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Adım İstanbul görücüye çıktı Haberi

Adım İstanbul görücüye çıktı

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul projesi görücüye çıktı.  Evvel İstanbul projesinin devamı olan Adım İstanbul'da 2+1'den 5+1'e kadar 6 farklı daire ve 22 farklı m2 seçeneği bulunuyor. 615 daire ve 120 ticari üniteden oluşan proje, lansmana özel peşin alımlarda yüzde 10'a varan indirim fırsatı ile 406 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projenin yatırım bedelinin Evvel İstanbul ile birlikte 726 milyon TL olduğu belirtildi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in tanıttığı projenin 2017 sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.

Ekim ayı itibariyle 1.2 milyon metrekare satıştan 5.7 milyar TL ciro elde ettiklerini belirten Murat Kurum, bunun yüzde 20'sinin yabancılara satıştan...