19 / 07 / 2024

adıyaman akedaş il müdürlüğü

adıyaman akedaş il müdürlüğü

Akedaş Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından elektrik sayaçlarının değişim ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firma sayaçları değiştirmeye başladı. Yaklaşık 2 haftadan beri 4 bin civarında yeni sayaçlar takıldı...

SON DAKİKA! Malatya ve Adıyaman’da peş peşe deprem! İki il birden sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, az önce yine Malatya ve Adıyaman’da peş peşe artçı sarsıntı meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, önce Malatya’da 3.7 şiddetinde ve daha sonra Adıyaman’da 3.3 şiddetinde iki artçı sarsıntı yaşandı.

Son Dakika AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Adıyaman'ın Sincan ilçesinde deprem oldu. Saat 23:01'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut!

Yeni yatırımlar için hızlı bir şekilde çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman’ın Merkez ilçesi projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

TOKİ Adıyaman Sincik'te 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Adıyaman!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adıyaman Sincik projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Sincik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Adıyaman Sosyal Konut Projesi 2022! Adıyaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Adıyaman projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Adıyaman Sincik ilçesinde 172 yeni konut inşa edecek.

Adıyaman'da afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumu TBMM'de!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan bazı köylerde yaşanan afet neticesinde yapılan afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumuna ilişkin soru önergesi verdi. 

adıyaman akedaş il müdürlüğü Haberi

adıyaman akedaş il müdürlüğü


Akedaş tarafından Adıyaman’da 67 bin mekanik elektrik sayacı dijital sayaçlarla değiştirilmeye başlandı.


Akedaş Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından elektrik sayaçlarının değişim ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firma sayaçları değiştirmeye başladı. Yaklaşık 2 haftadan beri 4 bin civarında yeni sayaçlar takıldı. Mekanik sayaçlar sökülerek yerine dijital sayaçlar takılıyor.


Vatandaşlar sayaçlarının değiştirilmesine bir anlam veremediklerini belirtirken, sayaç bedellerinin faturalara yansıtılıp yansıtılmayacağını merak ettiklerini ifade ettiler.


Akedaş yetkilileri ise, sayaçları 10 yıllık damga süresinin doldurmasından dolayı değiştirildiğini, sayaç bedeli ve sökme takma bedelinin aboneden alınmayacağını dile getirdiler.



Maraş...