15 / 05 / 2024

Adıyaman Besni satılık gayrimenkul

Adıyaman Besni satılık gayrimenkul

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Beşyol Köyü, Karakeçi Mevkii'nde yer alan arsa ve üzerindeki yapılar 6 milyon 171 bin 861 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Kayacık Köyü'nde yer alan tarım arazisi vasıflı gayrimenkul 5 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adıyaman'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi'nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsası 4 milyon 101 bin 824 TL bedel ile icradan satışa çıkıyor.

Adıyaman Besni'de arazi kavgası!

Adıyaman Besni'de iki grup arasında çıkan arazi anlaşmazlığı kavgasında baba ve oğlu tüfekle vuruldu.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Adıyaman Besni'ye 2 yeni okul yapılacak!

Adıyaman Besni İlçesi Kaymakamı Ahmet Gencer, ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Besni'ye 2 okul yapılacağı müjdesini verdi.

Adıyaman Besni'de kentsel dönüşüm 2017'de başlıyor!

Adıyaman Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, "kentsel dönüşüm çalışmalarında da sona geldiklerini müjdeledi. Kentsel dönüşüm programımızda da artık fiiliyat aşamasına gelmiş durumdayız. Niyetimiz 2017 yılında kazmayı vurup bu çalışmaları başlatmak" dedi.

Adıyaman Besni TOKİ Konutları 2017'de teslim edilecek!

Adıyaman Besni ilçesinde yapımı süren alt gelir grubu aileler için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile yapılan 472 adet konut 2017 yılında teslim edilecek.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Adıyaman Besni satılık gayrimenkul Haberi

Adıyaman Besni satılık gayrimenkul

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Beşyol Köyü, Karakeçi Mevkii'nde bulunan arsa ve üzerindeki yapılar icradan satışa sunuluyor. Satışa konu olan gayrimenkul için  6 milyon 171 bin 861 TL bedel isteniyor. 

Tapu Kaydı : Adıyaman İl, Besni İlçe, Beşyol Köyü, Karakeçi Mevkii, 351 parsel 563.828,54 metrekare arsa nitelikli taşınmaz.

Özellikleri : Taşınmaz üzerinde 2 adet 900 metrekarelik kapalı mühimmat deposu bulunmaktadır. Yaklaşık 3-5 yıllık yapılardır. Mühimmat deposu olarak kullanılan yapıların birim değeri, 502,00 TL/metrekaredir. 

Taşınmaz üzerinde üç adet imalathane olarak kullanılan prefabrik yapılar bulunmaktadır. Yapılar yaklaşık 3-5 yıllık yapı görünümündedir.

Kıymeti : 6.171.861,32 TL
1. Satış Günü : 28/06/2018 günü 10:30 - 10:40 arası
2. Satış Günü : 26/07/2018 günü 10:30 - 10:40 arası
Satış Yeri : Besni Belediyesi Nikah Salonu-Yeni Besni Mah. Uşak Çarşısı...