30 / 04 / 2024

Adıyaman Esentepe yolu genişletiliyor

Adıyaman Esentepe yolu genişletiliyor

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Esentepe, TOKİ yolunda yol genişletme çalışmaları başladı. Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor.

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Adıyaman'da mesire alanı yolu yenilenecek!

Adıyaman'a bağlı Yaylakonak Beldesinin Zivar mezrasında bulunan Gürlevik içme suyunun bulunduğu mevkisine yapılan mesire alanı yolu bakım bekliyor.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

Adıyaman'da bisiklet yolu çalışmaları tamamlandı!

Adıyaman Alitaşı mahallesinde bulunan Karaali Caddesi üzerine belediye ekipleri bisiklet yolu yaptı. Trafik Amirliği ekipleri, Eğri Çayı Parkı önünde Karaali Caddesi üzerindeki ilk bisiklet yolunu belirleyen çizgileri çizdi.

Adıyaman’da bisiklet yolu yapıldı!

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliği ekipleri tarafından bisiklet yolu yapıldı. Bir buçuk kilometre uzunluğunda çizilen bisiklet yolunun kentin başka yerlerinde de yapılacağı ifade ediliyor.

Adıyaman Hastanesi'nin acil servis yolu asfaltlandı!

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis yolu, daha önceden mucurlu olmasından ve bazı bölgelerinde yaşanan çökmeler nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşıyordu.

Adıyaman Esentepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Esentepe, TOKİ yolunda yol genişletme çalışmaları başladı. Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor.

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı!

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı. Projede satışları gerçekleştirilen ve teslim işlemlerine başlanan konutlar Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti 'ne temin edildi.

TOKİ Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilen 160 adet konutun teslim işlemleri bugün başlıyor. Teslimler yarın sona erecek.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Esentepe yolu genişletiliyor Haberi

Adıyaman Esentepe yolu genişletiliyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor. Güzergâhın trafiğine daha rahat bir nefes aldırmak amacıyla yoğun faaliyetlerin sürdürüldüğü bölgede Esentepe, TOKİ ve Yenimahalle'nin ulaşımı daha kolay sağlanacak. 

Mahalle sakinleri bölgede hızlı bir yapılaşmaya gidildiğini ve mevcut yolun trafik akışını sağlamada yetersiz kaldığını belirterek, yeni yapılan yoldan dolayı teşekkür ettiler. 


Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "1. Çevre Yolu ile 4. Murat Bulvarı arasındaki mesafenin tamamını genişletiyoruz. 12 metre genişliğinde olan yolumuzu, 35 metreye çıkartacağız. Geniş kaldırımlarıyla birlikte yürüyüş ve bisiklet yolu da yapacağız. 

Güzergâhımızın zeminine kalın bir alt temel ve sıkıştırma malzemesi sereceğiz. Akabinde 10 santim kalınlığında standartlara uygun asfalt malzemesi dökerek örnek bir yol yapacağız. Yaklaşık bin 400 metre uzunluğundaki yolumuzun bir an...