08 / 05 / 2024

adıyaman gençlik merkezleri

adıyaman gençlik merkezleri

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Aile Bakanlığı'ndan sonra bir adım da Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan! Sakın parayı kaçırmayın Aile Bakanlığı'nın destek

Aile Bakanlığı'nın destek ödemelerinin ardından bir destek ödemesi de Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık gençlere yönelik önemli bir ödeme gerçekleştirecek.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman'a 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacak!

Adıyaman'da 452 dönüm alana 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacağı açıklandı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, millet bahçesinin maliyetine tepki gösterdi ve açıklamalarda bulundu.

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sığınmacı gençler için spor tesisleri inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Suriye'deki iç savaş sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye sığınan Suriyeli gençlerin yaşadığı yerlere Avrupa Birliği iş birliğiyle 28 spor tesisi inşa edecek.

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Gençlik merkezi sayısı 2 milyonu aştı!

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezleri sayısı 2 milyonu aştı. 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

adıyaman gençlik merkezleri Haberi

adıyaman gençlik merkezleri

Sosyal projelerle dikkat çeken Adıyaman Belediyesi şehrin en kalabalık mahallelerinden Yeni Mahalle’de, içinde 300 kişilik konferans salonu, bay ve bayan taziye evi ve meslek kurslarının verilebileceği salonların bulunacağı 3 katlı gençlik merkezi ve kültür evi inşa edecek. 

Adıyaman Belediyesi'nde yer alan habere göre, Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi adının verileceği proje hakkında açıklamalar yapan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, 220 metrekarelik alan üzerine 3 kat olarak inşa edilecek olan Gençlik Merkezi ve Kültür Evi’nin mahalledeki önemli bir açığı ortadan kaldıracağını söyledi.

İhale aşamasına gelen gençlik ve kültür evinin yaklaşık bir yılda hizmete girmesini planladıklarını da belirten Başkan Hüsrev Kutlu, yeni projelerinin de sırada olduğunu...