03 / 10 / 2024

Adıyaman imar kanunu

Adıyaman imar kanunu

7221 sayılı Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Resmi Gazetede yayımlandı. Adıyaman Belediyesi yetkilileri vatandaşları yeni kanundaki değişikliklerle ilgili bilgilendirdi.

Adıyaman'da yeni İmar Kanunu anlatıldı!

7221 sayılı Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Resmi Gazetede yayımlandı. Adıyaman Belediyesi yetkilileri vatandaşları yeni kanundaki değişikliklerle ilgili bilgilendirdi.

Adıyaman'da imar barışının 3 ay uzatılması talebi!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir araya gelen iş adamları, muhtar ve sivil toplum kuruluş temsilcileri imar barışının yeni yılda 3 ay uzatılmasını istediklerini söylediler.

Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü!

Adıyaman'da kentsel yenileme kapsamında yeni imar planları geliştirilecek. Bu kapsamda Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü.

Adıyaman'ın yeni imar planı askıya çıktı!

Adıyaman Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Ekim ayı meclis toplantısında meclis üyeleri tarafından kabul edilen yeni imar planı askıya çıkarıldı.

Adıyaman'da 1 yılda 181 hektar alanın imar uygulaması yapıldı!

Adıyaman Belediyesi, 2016 yılında 181,02 hektarlık alanın imar uygulama çalışmasının yapıldığını belirtildi.

Adıyaman Kahta Çayı imar planı reddedildi!

Adıyaman’ın Kahta Çayı üzerine kurulması düşünülen HES’in uygulama imar planı ve nazım imar planı İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yine reddedildi.

Adıyaman Üniversitesi'nin yatırım ödeneği yüzde 60 arttırıldı!

2015 Yılı bütçe kanunu ile Adıyaman Üniversitesi’ne tahsis edilen 25 milyon 500 bin TL tutarındaki başlangıç yatırım ödeneği, 40 milyon 750 bin TL’ye çıkartıldı.

Adıyaman Kamyoncular Sitesi imar planı onaylandı!

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündemdeki maddeleri konuştu.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

Adıyaman imar kanunu Haberi

Adıyaman imar kanunu

7221 sayılı Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Resmi Gazetede yayımlandı. Konu ile ilgili uyarılarda bulunan yetkililer, vatandaşları yeni kanundaki değişikliklerle ilgili bilgilendirdi.

Adıyaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; birçok alanda önemli değişiklikleri kapsayan 7221 sayılı Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun 20 Şubat 2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanıp yürürlüğe girdi.

Konu hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan yetkililer, yürürlüğe giren kanunla özellikle 3194 sayılı İmar Kanun kapsamında önemli değişikliklerin yapıldığını belirterek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “7221 sayılı Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun 20 Şubat 2020 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Kanun ile 3194 sayılı İmar Kanununda da değişiklikler yapılmıştır. İmar Kanununa eklenen madde ile “Parsel bazında; nüfusu, yapı...