02 / 05 / 2024

adıyaman kamulaştırma

adıyaman kamulaştırma

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Adıyaman merkezde yer alan bir sahanın kamulaştırılması için karar verildi.

Adıyaman'da acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman'da evler kamulaştırılarak yıkılıyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol genişletme çalışmalarının bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

Adıyaman ve Zonguldak'ta santral yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman ve Zonguldak illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adıyaman'da Enerji iletim Hattı için acele kamulaştırma!

“154 kV Atatürk 380-Atatürk-Adıyaman TM Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adıyaman'da anlaşma sağlanamayınca evler yolda kaldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından çift gidiş geliş şeklinde yapılan 30 Ağustos Caddesi üzerindeki bazı mülk sahipleri anlaşmaya yanaşmayınca, evler yol içerisinde kaldı.

Adıyaman için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

8 il için acele kamulaştırma kararı!

Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Adıyaman Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili Merkez ilçesi, Mara Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Adıyaman Belediye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Adıyaman'da acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

6 ilde acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu 6 ilde yer alan bazı taşınmazları kamulaştırma kararı aldı. Enerji santralleri nedeniyle kamulaştırılacak taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek.

3 ilde acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gaziantep, Adıyaman ve Kahramanmaraş İllerinde bulunan bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı aldı..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

5 soruda acele kamulaştırma!

Sur ve Silopi için verilen acele kamulaştırma kararlarına yenileri eklendi ve Şırnak, Hakkari, Mardin ve Diyarbakır’da da yeni bölgelerle ilgili acele kamulaştırma kararları için ilk adım atılmış oldu. İşte 5 soruda acele kamulaştırma:

Adıyaman Mara ve Musalla'da acele kamulaştırma!

Adıyaman Merkez ilçesine bağlı Mara ve Musalla mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

8 ilde kamulaştırma kararı alındı!

Adıyaman, Artvin, Denizli, Erzincan, Kastamonu, Siirt, Tokat ve Zonguldak illerinde tesis edilecek hidroelektrik santrallerinin yapımı için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamulaştırma bedeline itiraz dilekçesi nasıl yazılır?

Özel mülklere belirli bir bedel karşılığında el konması işlemine kamulaştırma adı veriliyor.Kamulaştırma bedeline dilekçe ile itiraz edilebiliyor.Peki kamulaştırma bedeline itiraz dilekçesi nasıl yazılır?

Kamulaştırma Kanunu'nun kritik maddesi iptal!

Kamulaştırma Kanunu'nda "Mahkemelerce idare adına tescil kararı verilen kamulaştırma işlemleri sebebiyle hiçbir hak ve alacak talebinde bulunulamayacağı, kamulaştırmaya veya bedeline karşı itiraz davaları açılamayacağı" hükmü iptal edildi...

Fikirtepe'de Hazine kamulaştırma yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Fikirtepe'de yüzde 100 anlaşma sağlanamayan proje adalarında Hazine adına kamulaştırma yoluna gidiyor. Fikirtepedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına yeni çözümlerin getirildiği belirtildi.

adıyaman kamulaştırma Haberi

adıyaman kamulaştırma

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Adıyaman merkezde yer alan bir sahanın kamulaştırılması için karar verildi.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün kararı, bugünkü 34577 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğünün başvurusu ile ilgili değerlendirme yapan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, kamu yararı bulunması sebebiyle Adıyaman'ın Merkez ilçesine bağlı Bozhüyük köyünde 17 bin 946 metrekarelik sahanın kamulaştırılması için karar verdi.

Karar için