02 / 05 / 2024

adıyaman su sporları merkezi gazihan dede

adıyaman su sporları merkezi gazihan dede

Doğal güzellikleri sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri ile birçok zenginliği bünyesinde barındıran Adıyaman, Gazihan Dede mevkiinde yapımı bitmek üzere olan su sporları tesisi ile adrenalin tutkunlarının cazibe merkezi oluyor...

Adıyaman'a 84 milyon TL'lik 8 tesis geliyor!

8 tesisin temel atma töreni için Adıyaman'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu..

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman'da 8 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’ın hasretle beklediği Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Adıyaman Kahta'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde su arıtma tesisinin temeli atıldı. Önümüzdeki günlerde resmi temel atma töreninin yapılacak.

Adıyaman Beşpınar Vadisi ve Eğriçay Projesi için ödenek aktarıldı!

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından Adıyaman’a 16 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı.

Adıyaman Beşpınar Projesi'nde sona gelindi!

Adıyaman'ın en büyük rekreasyon projesi olan Beşpınar Projesi'nde sona gelindi. Etap etap hizmete açılan Beşpınar projesinde nostaljik köprülerin tamamlanarak trapez kanallara su verilmesi alana ayrı bir güzellik kattı.

Adıyaman Atıksu Arıtma Tesisi 3 ay sonra açılacak!

Atıksu Artıma Tesisine ilk su verildi. Adıyaman’da, yapılan 17.2 milyon Euro’luk bir yatırıma sahip olan Atıksu Arıtma Tesisine 3 ay içerisinde tamamen faaliyete geçmesi bekleniyor.

Adıyaman Atıksu Arıtma Tesisinde sona yaklaşıldı!

Büyük bir kısmının Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından finanse edildiği Adıyaman Belediyesine ait Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında sona yaklaşıldı.

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi yıl sonunda açılacak!

Maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü ve maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi"niıı ortaklaşa yürüttüğü ve maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi yıl sonunda faaliyete geçecek!

Adıyaman Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü ve Maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

adıyaman su sporları merkezi gazihan dede Haberi

adıyaman su sporları merkezi gazihan dede


Doğal güzellikleri sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri ile birçok zenginliği bünyesinde barındıran Adıyaman, Gazihan Dede mevkiinde yapımı bitmek üzere olan su sporları tesisi ile adrenalin tutkunlarının cazibe merkezi oluyor. 


İpekyolu Kalkınma Ajansının desteği ile yapımı devam eden su sporları Merkezi'nde incelemelerde bulunan Vali Mahmut Demirtaş “Adıyaman Merkez Gazihan Dede mevkiinde tahsis edilen yaklaşık 176 bin metrekarelik alan içerisinde Atatürk Barajı göl suları kıyısında 635 bin 286 TL’ye mal olacak su sporları Merkezi'nin Mart sonu veya Nisan ayı başına kadar tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydetti. 


Adıyaman’ı su sporlarının cazibe merkezi haline getirmek ve Adıyamanlıları su kültürü ve su sporlarıyla tanıştırmayı hedefleyen proje kapsamında yapımı devam eden tesiste, kayıkhane, sporcu ve antrenörler için soyunma, antrenman ve dinlenme tesislerinin yanı sıra göl suları içerisinde...