18 / 05 / 2024

Adıyaman tarla geliştirme

Adıyaman tarla geliştirme

Adıyaman Besni'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Kahramanmaraş Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Kahramanmaraş İli, Afşin İlçesinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3459 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Tokat'ta Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Tokat İlinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar , 3458 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Sivas, Yozgat ve Kayseri'de Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Sivas, Yozgat ve Kayseri İllerinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3457 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31379 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman'da arazi toplulaştırma kararı!

Adıyaman Besni'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

ÖİB Ankara ve Adıyaman'da 3 gayrimenkulü 5.5 milyon liraya sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve Adıyaman'daki 3 gayrimenkulün satışını onayladı. Taşınmazlar toplam 5 milyon 595 bin 500 liraya özelleştirildi...

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yaman ve Noulos H.B ortaklığında kuruldu.

Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü!

Adıyaman'da kentsel yenileme kapsamında yeni imar planları geliştirilecek. Bu kapsamda Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü.

ADG Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ADG Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Adıgüzel tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Boa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Batu Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kanlıca, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman tarla geliştirme Haberi

Adıyaman tarla geliştirme

Adıyaman Besni'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması kararı alındı. Aynı kararda tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılacağı da duyuruldu. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman İli, Besni İlçesinde Bulunan Bazı Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması Hakkında Karar için