01 / 05 / 2024

adıyaman toki projeleri

adıyaman toki projeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman 172 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Sincik projesinin ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Sincik 172 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman 157 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman 377 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Mehmet Erdoğan'dan Adıyaman'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Adıyaman milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman genelinde TOKİ konutları ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü müjdeledi. Erdoğan açıklamasında, 'Besni'deki Sosyal Konut Projesinin yer tahsisi Başbakanımız tarafından onaylandı" dedi

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman TOKİ 50 bin konut kura sonuçları açıklandı mı?

Adıyaman TOKİ 50 bin konut kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Adıyaman TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Adıyaman TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 350 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adıyaman 2019 başvuru tarihi ve detayları!

TOKİ Adıyaman 2019 başvuru tarihi ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 350 adet konut bulunuyor.

10 soruda TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyasında kaç konut var? TOKİ 50 bin konut Adıyaman fiyatları ne kadar? TOKİ Adıyaman 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? İşte 10 soruda TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyası ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Adıyaman 50 bin konut başvuruları!

TOKİ Adıyaman 50 bin konut başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman Çelikhan TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman Gerger TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Gerger projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Adıyaman Gerger'de teslim dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Gerger projesinde teslim dönemi başladı.

Adıyaman Gerger TOKİ'de teslim dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Gerger projesinde teslim dönemi yarın itibariyle başlıyor.

adıyaman toki projeleri Haberi

adıyaman toki projeleri

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefliyor. 

TOKİ'nin yeni projelerinden bir tanesi de Adıyaman'da hayata geçirilecek. Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Adıyaman'da 164 yeni konut inşa edecek. 

Peki TOKİ Adıyaman projesi hangi ilçede inşa edilecek? Adıyaman TOKİ projesinin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...


 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Adıyaman projesi, Merkez ilçesinde hayata geçirilecek. Projenin ihalesi 9 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Mara ve Musalla mahallelerinde hayata geçirilecek olan TOKİ Adıyaman projesi kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek. Projede altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor. 

Adıyamanlıların yüzünü güldüren TOKİ projesi  açık ihale usulü ile...