15 / 05 / 2024

Adıyaman Üniversitesinin enstitüler binası yapıldı Adıyaman Üniversitesinin enstitüler binası tamamlandı

Adıyaman Üniversitesinin enstitüler binası yapıldı Adıyaman Üniversitesinin enstitüler binası tamamlandı

Adıyaman Üniversitesi tarafından kampüs alanı içerisinde inşa edilen enstitüler binası hizmete açıldı. Enstitüler binasına bir ziyaret gerçekleştiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

Adıyaman'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 4 kardeş yaralandı!

Adıyaman Gerger'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgasında 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Adıyaman'da arazi kavgası: 3 yaralı!

Adıyaman'da kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. 

Adıyaman'da mermer ocakları protesto edildi!

Adıyaman'da vatandaşlar mermer ocaklarının doğal hayatı etkilediği ve yolları bozduğu için eylem yaptı. Daha önceden yol kapatma eylemi yapan köylüler bu kez beldenin hemen yanında açılan mermer ocağına tepki gösterdi.

Adıyaman Hastanesi'nin acil servis yolu asfaltlandı!

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis yolu, daha önceden mucurlu olmasından ve bazı bölgelerinde yaşanan çökmeler nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşıyordu.

Adıyaman Üniveristesi enstitüler binası hizmete açıldı!

Enstitüler binasına gelerek incelemelerde bulunan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yapımı geçen ay tamamlanan binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

Adıyaman Üniversitesi'nin enstitüler binası hizmete açıldı!

Adıyaman Üniversitesi tarafından kampüs alanı içerisinde inşa edilen enstitüler binası hizmete açıldı. Enstitüler binasına bir ziyaret gerçekleştiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Üniversitesinin enstitüler binası yapıldı Adıyaman Üniversitesinin enstitüler binası tamamlandı Haberi

Adıyaman Üniversitesinin enstitüler binası yapıldı Adıyaman Üniversitesinin enstitüler binası tamamlandı

Adıyaman Üniversitesi tarafından kampüs alanı içerisinde inşa edilen enstitüler binası hizmete açıldı. Enstitüler binasına bir ziyaret gerçekleştiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yapımı geçen ay tamamlanan binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı. Ziyarette Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Ali Aydın, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ramazan Gürbüz, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İbrahim Halil Tuğluk, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İdris Türel, akademik ve idari personel hazır bulunurken Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü enstitü müdürlerine ve çalışanlarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Yapımı 16 ayda tamamlanan ve Adıyaman Üniversitesi Merkezi Derslikler binasının hemen yanına inşa edilen olan enstitüler binamız 3 Bin 536 metrekare...