06 / 05 / 2024

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal açıklaması

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal açıklaması

İstanbul'da Feshane'de düzenlenecek olan "Adıyaman Günleri" ile alakalı hazırlanan tanıtım afişi için bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, "Adıyaman'ı tanıtım için tek afiş yetersiz olabilir.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

Kentsel dönüşümde büyük adım! Teklif,TBMM Genel Kurulu’nda!

Kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemelerin olduğu Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmeler sona erdi.

Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Gencay Serter: Konut politikası serbest piyasaya bırakılmamalı!

Sektörde yaşanan kriz, ‘nasıl bir konut politikası’ sorusunu da yeniden gündeme getiriyor. Halkın güvenli ve ucuz konuta erişiminin sağlanması amacıyla konut piyasasında yapılacak düzenlemeler gelecek için hayati önem taşıyor.

Meteoroloji yayımladı! Yarın hava nasıl olacak? Yarın İstanbul'da yağmur var mı? İşte il il hava durumu!

Hava durumu yarın nasıl olacak? İşe ve okula gidecek vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunu araştırıyor. İşte detaylar!

200 bin krediye ne kadar faiz ödenir? İşte bankaların faiz ve ödeme miktarları!

Geçim sıkıntısı ile birlikte kredilere duyulan ilgi arttı. Genel ihtiyaçların karşılanması adına verilen krediler genel olarak 100-200.000 TL olarak tercih ediliyor. Vatandaşlar kendileri adına en uygun krediye veren bankaları araştırıyor. İşte o bankalar…

Az ve orta hasarlı binalara DASK ne kadar ödeme yapar? Devlet desteği olacak mı? İşte yanıtı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yüz binlerce bina ya yıkıldı ya da orta ve az ölçekli hasar yaşadı. Vatandaşlar devlet desteğinin hangi binaları kapsadığını araştırıyor. Birçok vatandaş DASK ödemeleri ve devlet desteklerinin detaylarını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Otomotivde fiyatların yükselmesi kaçınılmaz

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el otomobil piyasasını değerlendirdi. Pazarın ağustos ayında, 2021 senesinin aynı dönemine göre yüzde 13’e yakın bir düşüş yaşadığını belirten Erkoç, daralmanın önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini öngördüklerini dile getirdi.

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

İkinci el otomobil piyasasında sevindiren gelişme! İkinci el araba almak daha mı kolay hale gelecek?

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, "Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bayram sektörün hareketli günler yaşanmıştı fakat şu an ikinci el araç piyasası durma noktasında" ifadelerini kullanarak sektör hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

HSK 27 sözleşmeli personel alacak! Başvuru şartları nedir?

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreterliği bünyesinde istihdam edilmek üzere yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca 27 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm kredisi desteğinin artırılması sektörü canlandıracak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Genel Sekreteri Dr. Haldun Ersen, kentsel dönüşüm kredisi desteğinin arttırılmasına yönelik yazılı açıklama yaptı.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal açıklaması Haberi

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal açıklaması


Tanıtım için Tek Afiş Yeterli Adıyaman Valiliği tarafından bu yıl ilk defa 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul'da Feshane'de düzenlenecek olan "Adıyaman Günleri" ile alakalı hazırlanan tanıtım afişi için bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, "Adıyaman'ı tanıtım için tek afiş yetersiz olabilir. 


İstanbul'daki sivil toplum kuruluşlarının da üzerinde mutabık kalacağı Adıyaman ile ilgili daha kapsayıcı yeni afişlerin çıkarılması için Sayın Valimiz ile yakın bir zamanda görüşme yapacağız" şeklinde konuştu. Adıyamanlılar Vakfı'nın düzenlediği bayramlaşma töreninde tanıtım günleriyle ilgili konu masaya yatırıldığı sırada Mustafa Çingay adlı bir vatandaş, Adıyaman tanıtım günleriyle alakalı yapılan afişi göstererek, "Başkanım, bu tanıtım günleri sadece Nemrut ve Cendere Köpriisü'nii tanıtmakla mı sınırlı olacak? Siz bu afişi yeterli görebiliyor musunuz?" sorusu üzerine bir açıklama yapan...