03 / 05 / 2024

adli tıp binası erzurum

adli tıp binası erzurum

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu Adli Tıp Kurumu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada Adli Tıp binası arsa tahsis işlemlerinin 2014 yılı yatırım programına alındığını açıkladı...

Adalet Bakanlığı Tıp Kurumu için 47 memur alımı ilanı yayınlandı! Personel için detay ve şartlar!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 47 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilan kapsamında adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Adli Tıp Kurumu duyurdu. İş arayanlara büyük fırsat. 221 personel alınacak

Adli Tıp Kurumu 221 personelin sözleşmeli olarak işe alınacağını duyurdu.

Adli Tıp Kurumu'na 124 sözleşmeli personel alınacak! Başvuru şartları ne?

Adli Tıp Kurumu'na 124 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklamada kimyagerden mühendise; güvenlik görevlisinden biyoloğa kadar birçok kadroda alım yapılacağı duyuruldu. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları ne? İşte tüm detaylar...

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Fatih'te bulunan ek hizmet binası hizmete açıldı. 

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin amfileri yenilendi!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi binasında, yapılan güçlendirmelerden sonra ders başladı. Eylül'de meydana gelen 5,8’lik depremin ardından hasar tespit edilen amfiler, yenilendi. 

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç.Dr. Yalçın Büyük’ü makamında ağırladı.

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ek servis binası!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde oluşturulan Göz Bankası ve ek yataklı servis ile yeni merkezi derslikleri açıldı.

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı sürüyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker yapımı tamamlanmak üzere olan Meram Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni binasında incelemeler yaptılar.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ilişkin 7 sorun TBMM'de!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi binasının tadilatı ve yerleşkenin satılacağı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

adli tıp binası erzurum Haberi

adli tıp binası erzurum
AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu Adli Tıp binası arsa tahsis işlemlerinin 2014 yılı yatırım programına alındığını açıkladı. Milletvekili Yavilioğlu, Adli Tıp Kurumu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada "Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi hizmet binası içerisinde bulunan Erzurum Adli Tıp Grup Başkanlığı Atatürk Üniversitesi ile TOKİ arasında yapılan protokol nedeniyle. hastane binası TÖKI'ye devredilmiş, bu nedenle zaten yetersiz ve küçük olan adli tıp grup binası boşaltılması istenmiş ve bu sebeple boşaltılmaya başlanmıştır. Bunun üzerine Erzurum Atatürk Üniversitesi ile yapılan görüşmeler neticesinde. Muratpaşa Mahallesi 10 pafta. 223 ada. 152 parselde (Bilkent Lisesi yara) kayıtlı taşınmazın 15.000 metrekarelik kısmının Erzurum Adli Tıp Grup Başkanlığı hizmet binası vaptınlmak üzere Adalet Bakanlıgı'na tahsisi sağlanmıştır. Binanın tamamlanmasına müteakip gerek Sağlık Bakanlığı ve gerekse Adli...