18 / 05 / 2024

Adnan Dabak istifa

Adnan Dabak istifa

Edip Gayrimenkul Genel Müdürü Adnan Dabak, 31 Aralık 2014 tarihinde görevinden istifa etti. Peki, Adnan Dabak kimdir? Adnan Dabak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Adnan Dabak...

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Adnan Dabak kimdir?

Edip Gayrimenkul Genel Müdürü Adnan Dabak, 31 Aralık 2014 tarihinde görevinden istifa etti. Peki, Adnan Dabak kimdir? Adnan Dabak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Adnan Dabak...

Edip Gayrimenkul'ün Genel Müdürü istifa etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Edip Gayrimenkul'ün Genel Müdürü M.Adnan Dabak istifa etti..

Aysel Demirel Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aysel Demirel Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Kooperatif denetçisi istifa edebilir mi?

Kooperatif Genel Kurulu, denetleme organı olarak en az bir yıl için bir veya daha çok denetçi seçer. Kooperatif denetçileri, genel kurul namına kooperatifin bütün işlem ve hesaplarını tetkik eder. Peki, kooperatif denetçisi istifa edebilir mi?

Apartman yönetim kurulundan istifa dilekçesi!

Apartmana seçilen yöneticinin bazı hak ve sorumlulukları bulunuyor. Apartman yöneticisi, isterse bu görevinden istifa edebiliyor. Peki, apartman yönetim kurulundan istifa dilekçesi nasıl yazılır? İşte dilekçe örneği..

Site yönetiminden nasıl istifa edilir?

Site yönetimine seçilen yönetici, kat maliklerine karşı aynen bir vekil gibi sorumlu oluyor. Yöneticinin hakları arasında "istifa" da yer alıyor. Peki, site yönetiminden nasıl istifa edilir?

Apartman yönetiminden nasıl istifa edilir?

Anagayrimenkulde sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölüm olması halinde, yönetimin oluşturulması zorunlu oluyor. Peki apartmana seçilen yönetici istifa edebilir mi? Apartman yönetiminden nasıl istifa edilir?

Adnan Ötüken Kütüphanesi'nin çocuk kütüphanesi olması talep edildi!

Riskli alan ilan edilen Türkiye'nin en büyük halk kütüphanesi olan Adnan Ötüken Kütüphanesinin, arkasındaki 6 bina ile birlikte, çocuk kütüphanesi yapılması için tahsisi talep edildi...

Site yöneticisi nasıl istifa eder?

Anagayrimenkulün sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü varsa, yönetici atanması mecburi oluyor. Kat malikleri sorumluluklarını yerine getirmezse site yöneticisi istifa edebiliyor. Peki, site yöneticisi nasıl istifa eder?

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya dört üstgeçit daha inşa edilmeli!

İZBAN kapsamında Torbalı'da inşa edilen tek üstgeçit yetersiz kalıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yaptığı açıklamada, 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay'dan dört üstgeçit yapılmasını istedi.

Mimar Adnan Akıncı kızı Begüm Akıncı'yı evlendiriyor!

İstanbul üzerinde bir çok açıklama yapan Yüksek Mimar Adnan Akıncı kızını evlendiriyor. Begüm Akıncı ile Kaan Duman'ın nikahı 22 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15:40'ta Üsküdar Evlendirme Dairesi'nde kıyılacak.

Gürsel Turizm'in acı günü! Hasan Adnan Birant vefat etti!

Gürsel Turizm, Gürsel International, İzmit seyahat, Mobisis, Movitek, UTS Şirketlerinin Onursal Başkanı ve Turizm Taşımacıları Derneği üyesi Nam-ı diğer Menderes,Hasan Adnan Birant vefat etti.

Adnan Dabak istifa Haberi

Adnan Dabak istifa

Adnan Dabak kimdir?

1961 yılında Elazığ’da doğan Adnan Dabak 1982 yılında ODTÜ Petrol Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. ODTÜ’den İleri Düzeyde Yöneticilik Sertifikası da alan Adnan Dabak 2000 yılında ise Yeditepe Üniversitesinden Finans dalında MBA derecesi almıştır. 


1985-1995 yılları arasında sırasıyla Interbank (Ankara) Kredi Pazarlama Yetkilisi, İktisat Bankası A.Ş. Ankara Şube Müdürü olarak görev yapan Adnan Dabak , 1995-2002 yılları arasında ise Tekstil Bankası A.Ş. ‘de Bireysel Bankacılık , Bireysel Krediler, Kredi Kartları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini , 2002 yılında da Tekstil Menkul Değerler A.Ş. nin Genel Müdürlük görevini yürütmüştür. 


2002 – 2003 yılları arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Ankara Bölge Müdürü olarak görev yapan Adnan Dabak 2003-2005 yılları arasında Fortis Hayat ve Emeklilik A.Ş. de Pazarlama Satış Grubundan...