30 / 04 / 2024

adnan kozak kim

adnan kozak kim

Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak, son zamanlarda konut satışlarında yaşanan durgunluğun sektörün alt kollarını da etkilediğine dikkat çekti.

Adnan Kozak: İnşaat sektörü yeniden hareketlenecek!

Adnan Kozak, Kahramanmaraş’taki inşaat sektörüne ilişkin gazetemize yaptığı açıklamasında, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve inşaat sektöründe yaşanan fiyat artışlarını değerlendirerek; tek başına iktidarın ülke menfaatine olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş'taki yeni arsalar imara açılmalı!

Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak, son zamanlarda konut satışlarında yaşanan durgunluğun sektörün alt kollarını da etkilediğine dikkat çekti.

Adnan Kozak: İnşaat sektörü yeniden hareketlenecek!

Adnan Kozak, Kahramanmaraş’taki inşaat sektörüne ilişkin gazetemize yaptığı açıklamasında, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve inşaat sektöründe yaşanan fiyat artışlarını değerlendirerek; tek başına iktidarın ülke menfaatine olduğunu belirtti.

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Adnan Saka: Aliağa Limanları'nın yükselişi devam ediyor!

Aliağa limanlarında yılın ilk çeyreğinde elleçlenen konteyner yük hacmi, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,3 artışla 118 bin 735 TEU oldu. Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

TAV Bilişim, Adnan Menderes İç Hatlar'da teknolojisini yeniledi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali'nde, tüm bilgi-işlem ve havalimanı yönetim sistemleri altyapısı TAV Bilişim'in yeni nesil teknolojileriyle hizmet veriyor...

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Adnan Yağmur Danışmanlık ve Enerji Mümessillik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adnan Yağmur Danışmanlık ve Enerji Mümessillik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Adnan Yağmur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta Kağıthane, Cevahir İş Hanı'nda kuruldu.

Adnan Ertürk kimdir?

Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı olarak atanan Adnan Ertürk kimdir? Adnan Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk'ün biyografisi...

Gelir İdaresi Başkanlığı'na Adnan Ertürk atandı!

Kalkınma Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan getirildi. Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına ise Vergi Başmüfettişi Hüseyin Karakum atandı.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'daki yapıların 3'de 1'i hazine arazileri üzerine kurulu!

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) toplantısına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'nın 3'de 1'i hazine arazilerinin üzerine kurulu yapılardan oluşuyor. Bu konuyu çözmek lazım. Bu belediye hepimizin" dedi.

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

adnan kozak kim Haberi

adnan kozak kim

İnşaat sektörünün sadece konut yapmak ya da satmaktan ibaret olmadığının altını çizen Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi sektörün, yaklaşık 300 farklı alt sektörü destekleyen özelliğiyle istihdam ve iş yaratma bakımından da öncü bir sektör olduğunu vurguladı.


Yaşanan durgunluğun birden fazla sebeplerinin olduğunu söyleyen Başkan Kozak: “Öncelikle ülkemizde yaşanan terör olayları, Suriye ve Rusya ile yaşanan kriz gibi sebeplerden ötürü ekonomide durgunluk yaşanıyor. Bu durgunluk en çok da ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe hissediliyor” dedi.


YENİ ARSALARIN İMARA AÇILMASI GEREKİYOR

Diğer yandan arsa paylarının artmasının maliyeti yükselttiğini söyleyen Kozak: “Bu gün kentimizde arsa payları % 50’lere yaklaştı. Hal böyle olunca müteahhit firmalarında maliyetleri kat kat artıyor. Bu maliyeti de elbette satıştan çıkarması gerekiyor, doğal olarak konut fiyatları da yükseliyor.  Bütün artışların...