13 / 05 / 2024

Adnan Menderes Mahallesi TOKİ ilkokulu

Adnan Menderes Mahallesi TOKİ ilkokulu

Adnan Menderes Mahallesi'ndeki TOKİ İlk ve Ortaokulu yaklaşık 1 yıldır açılamıyordu. Müteahhidin binayı Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmemesi nedeniyle okulun açılamamasına veliler ciddi şekilde tepki gösteriyorlard

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Esenler Menderes Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Esenler Mahallesi, 1338 ada, 1, 3, 4 parseller, 1339 ada, 1, 2 parseller ile 4734, 4735, 4736, 4737, 4738, 4767, 4769, 4771, 6243, 6245, 6246, 6247, 6266 parseller ve 4739, 4799 ve 4827 parsellerin bir kısmı ve tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıda..

Esenler Menderes Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Esenler ilçesi, Menderes Mahallesi, 109 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Van Çataklı 89 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak Adnan Menderes Mahallesi'nde 89 yeni konut inşa edecek.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde sona gelindi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Soylu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda videoya da yer verdi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Osmaniye'de 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Osmaniye Merkez Adnan Menderes Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 464 bin 940 TL bedelle satışa çıkardı.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

Adnan Menderes Müzesi’nin inşaatında sona gelindi!

Aydın’a değer katması planlanan Adnan Menderes Müzesi'nde inşaat çalışmalarında sona geldi. Müzenin Aydınlıların yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Adnan Menderes Havalimanı'nı her gün büyütüyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı.

Adnan Menderes Havalimanı inşaatında inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan İzmir’de, Adnan Menderes Havalimanı’ndaki ilave apron çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Osmaniye'de 8.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Nisan'da yapılacak..

Esenler Menderes imar planı değişikliği askıda!

İBB tarafından Esenler İlçesi'ne bağlı Menderes Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Adnan Menderes Mahallesi TOKİ ilkokulu Haberi

Adnan Menderes Mahallesi TOKİ ilkokulu


Yaklaşık 1 yıldan beri açılışı yılan hikayesine dönen TOKİ İlk ve Ortaokulu nihayet açılarak eğitim öğretim vermeye başladı.


Adnan Menderes Mahallesinde yapımına başlanan ve 2014 yılı başında eğitim öğretime açılması hedeflenen TOKİ İlk ve Ortaokulu yaklaşık 1 yıldır açılamıyordu. Müteahhidin binayı Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmemesi nedeniyle okulun açılamamasına veliler ciddi şekilde tepki gösteriyorlardı. Öğrencilerin daha fazla mağdur olmasının önüne geçmek isteyen Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü'de radikal bir karar alarak teslim edilmemesine rağmen okulu eğitim öğretime açtı. Bugün çocuklarını büyük bir mutlulukla okula getiren veliler Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete'ye teşekkür ettiler. Mete'de okula gelerek Okul müdürü Fevzi Nite'den bilgiler aldı. Sınıfları gezen Mete öğrencilerle sohbet etti.

480 öğrencinin ders başı yaptığı okulun açılmasında Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun'un...