02 / 05 / 2024

Adnan Polat rüzgâra 1 milyar dolar yatıracak

Adnan Polat rüzgâra 1 milyar dolar yatıracak

Polat Holding, rüzgâr enerjisi alanında büyümesini hızlandırdı. Rüzgâra 5 yılda 1 milyar dolarlık yatırım planlayan şirket Türkiye'de üretilmeyen bir tribün için Alman şirketi ile anlaştı.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Dolar kuru 28 TL'yi geçti, Özgür Demirtaş'tan son dakika açıklaması geldi: Dolar / TL grafiğini paylaştı ve...

28 TL'nin üzerinde seyreden dolar kuru, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü gündemin en önemli başlıklarından biri oldu. Bu gelişme üzerine ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, daha önce yaptığı bir paylaşıma referansla yeni bir açıklama paylaştı. İşte detaylar...

Ünlü ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan 'Dolar 7 TL' açıklaması!

Ünlü ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, bir canlı yayında çok sayıda izleyiciye hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu. Doların mevcut durumunda yaklaşık 7 TL olması gerektiğini vurgulayan Demirtaş, bu konuda detaylı bilgiler paylaştı. 

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Profesör Özgür Demirtaş'ın dolar açıklamaları şok etkisi yarattı! Döviz baskısı turizmcileri yaktı!

Turizm sektörüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Profesör Özgür Demirtaş, turizmciler arasında endişeye yol açtı. Açıklama, sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Özgür Demirtaş Borsa'da parası olanları uyardı! Yatırımcılar bu habere dikkat

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Genel Seçimlerden sonra Profesör Özgür Demirtaş, genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında Borsa İstanbul'da meydana gelen ve büyük kayıpla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

100.000 TL'si olan vatandaşlar hemen bu habere bakın! Özgür Demirtaş herkesi ikaz etti!

Söyledikleri ile gündemden düşmeyen uzman isim Özgür Demirtaş, Twitter'dan yaptığı açıklamada, 100.000 TL'si bulunan vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulundu. Finans profesörü Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından herkesi uyardı.

Profesör Özgür Demirtaş'tan borsayla ilgili dikkat çeken yorum

Borsada yaşananlar ekonomi çevrelerinden tepki çekmeye devam ediyor. Ünlü Profesör Özgür Demirtaş, "kimin yaptığı belli" derken Atilla Yeşilada da Bakan Nebati'yi sert eleştirdi.  

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolarda oluşan inanılmaz rakam! Özgür Demirtaş'tan bomba yorum

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun faizi yüzde 14'te sabit bırakma kararı sonrası dolar kuru 18 liraya dayandı. Bankanın kararını değerlendiren ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan olay bir yorum geldi. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan asgari ücretle ilgili nokta atışı tahmin! 3 ay önceden bildi

Ünlü ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş, üç ay önce sosyal medya hesaplarından asgari ücretle ilgili görüşlerini açıklamıştı. Demirtaş, mart ayında yaptığı paylaşımda asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin tahminini paylaşmıştı.

Doları yıllar önce bilen ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan herkesin merak ettiği GES ile ilgili kritik açıklama

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi ihraç edileceğini açıklamasının ardından ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken yorum geldi.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş inanılmaz oldu diyerek duyurdu! Ekonomideki acı gerçeği açıkladı

Ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş, enflasyondaki son rakamları açıkladı. 

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Adnan Polat rüzgâra 1 milyar dolar yatıracak Haberi

Adnan Polat rüzgâra 1 milyar dolar yatıracak

Gayrimenkul, seramik sanayisi ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Polat Holding, uzun yıllardır yatırım yaptığı enerji sektöründe vites büyüttü. 

Rüzgâr enerjisine 5 yılda 1 milyar dolarlık yatırım kararı aldıklarını açıklayan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Rüzgârda Avrupa'nın en iyisi olacağız. 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçebilecek 20 bin megavat rüzgâr enerjisi kurulu güce erişildiğinde, devlet gaza 6 milyar dolar daha az para ödeyecek" dedi. 


REKORUNU KIRACAK 


100 megavatlık kapasite artışı yatırımı devam eden Soma RES projesini Mayıs 2015'te tamamlayarak 240 megavat kurulu güce ulaşacaklarını söyleyen Polat, "Şirket olarak Geycek RES'in rekorunu kıracağız. Toplamda ise 630 megavatı bitirmiş olacağız. Böylece sektörün sağladığı enerjinin yüzde 20'sini biz sunmuş olacağız" diye konuştu. Mevcut yasayla 20 bin megawat güce 40 yılda ulaşılamayacağını söyleyen Adnan Polat,...