14 / 05 / 2024

adnan polat yeni proje

adnan polat yeni proje

Eylülde kuraların çekileceği, 2018’in başında ise ilk teslimlerin yapılacağı Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Gerek proje özellikleri gerekse de lokasyonuyla yatırımcıların gözdesi olan Piyalepaşa’ya yabancıların da ilgisi büyük.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Konut kredisi faizlerinin artışı gayrimenkul sektörüne yansıdı!

Faizlerin artmasının gayrimenkulde etkilerini göstermeye başladığını ifade eden Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Enflasyon büyük problem. Konutta düşüşler olacak. Daha çok orta gelir grubunu etkiler. A Plus yerler etkilenmez” diye konuştu.

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Nap Yapı İnşaat tarafından Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi'nde yükselen Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje, işte detaylar...

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Taşlıca, Seyıtnur Azizov Adnan Polat tarafından kuruldu.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Adnan Polat'ın dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada karar!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ve  iş insanı Adnan Polat, petrol şirketi devrine ilişkin olarak kendisinden alınan 3,5 milyon dolar kaporanın geri verilmediği öne sürerek Sinan İdrizi hakkında şikayette bulunmuştu. Söz konusu davada mahkeme, Sinan İdrizi hakkında beraat kararı verdi.

Çelik sektörü yeni pazarlara açılıyor!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, "Yeni pazar arayışlarımız doğrultusunda çelik ithalatlarında artış gözlemlediğimiz Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgeleri öne çıkan hedef pazarlarımız arasında yer alıyor." dedi.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Adnan Polat'tan 24 milyonluk vurgunla ilgili açıklama!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat,  Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırılması hakkında açıklama yaptı. Polat, "İş hayatım boyunca ilk kez karşılaştığım bu durum karşısında Türk adaletine konuyu intikal ettirmeye karar verdim" diye konuştu

adnan polat yeni proje Haberi

adnan polat yeni proje

Eylülde kuraların çekileceği, 2018’in başında ise ilk teslimlerin yapılacağı Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Gerek proje özellikleri gerekse de lokasyonuyla yatırımcıların gözdesi olan Piyalepaşa’ya yabancıların da ilgisi büyük. Adnan Polat, “Süreçler çok uzun, işler bitmeyen senfoniye dönüyor. Bu şekilde yatırımcının hevesi kalmaz” dedi.


Adnan Polat bugünlerde bütün enerjisini, şehrin en eski semtlerinden Piyalepaşa’da konumlanan kentsel dönüşüm projesine harcıyor. Piyalepaşa İstanbul Projesi ile birlikte, Beyoğlu ilçesinde, Haliç’e 5 dakika uzaklığındaki bu efsane semti yeniden hatırlar olduk. Adnan Polat, 20 yılını aldığını söylediği proje için bizzat orijinal fikirler de üretmiş. Semtin tarihine bir saygı duruşu olarak Osmanlı-Selçuklu mimarisinden de izler taşıyacak mesela. Mahalle kültürü öne çıkarılacak. 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen projede, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç...