05 / 05 / 2024

Adnan Saraç inşaat sektörü

Adnan Saraç inşaat sektörü

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, geçen yıla göre tablonun beklenenden daha iyi olduğunu, Eylül’de yüzde 17 artış yaşandığını kaydetti.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

Adnan Menderes Müzesi’nin inşaatında sona gelindi!

Aydın’a değer katması planlanan Adnan Menderes Müzesi'nde inşaat çalışmalarında sona geldi. Müzenin Aydınlıların yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Sinan Aygün: 25 milyonu kabul etseydim inşaatım mühürlenecek miydi?

Sinan Aygün’ün Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak ortaya attığı ‘Benden 25 milyon lira istediler’ iddiasıyla başlayan ‘rüşvet ‘ tartışması sürüyor. Sinan Aygün, programa katılan gazetecilerden gazeteci Necdet Saraç’a 25 milyonu kabul etseydim, bir benim inşaatım mühürlenecek miydi?" diye s

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Adnan Saraç: İnşaat sektörü faizlerin düşmesiyle canlanır!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ekonomik sıkıntılar yüzünden inşaat sektörünün zorda olduğunu açıkladı. Saraç, konut kredi faizlerin düşmesi gerektiğini hatırlattı.

İnşaat sektörü disiplin altına alınmalı!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde müteahhit işadamı Adnan Akcan, inşaat sektörü ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Adnan Polat: Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Polat, "bizim Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var. Yaz başı başlayacağız. O iki projenin toplam büyüklüğü de bizim Piyalepaşa İstanbul projemiz kadar var." dedi. 

Gebze Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona yaklaşıldı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimi ile inşaat çalışmalarına başlanan Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona geliniyor. 

Edirne İpsala'da 4.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İpsala Belediyesi mülkiyetinde bulunan Saraçilyas Mahallesi, 82 Ada, 1 no’lu Parsel üzerinde 16 Mart'ta kat karşılığı inşaat işi ihale edecek..

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Manisa Şehzeler kültürevi inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi çok amaçlı salon ve Kazım Karabekir Mahallesi taziye ve kültürevi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Adnan Aldakor İnşaat Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adnan Aldakor İnşaat Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi A. A. Darwech Eldakowr ve M.A.D. Aldaqour ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adnan Saraç: Konut fiyatları 2017'de artacak!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, son dönemde yaşanan Türk Lirası devriminin gayrimenkul sektöründe de hakim olduğunu belirterek, ev almak için son derece uygun bir dönem olduğunu söyledi.

Adnan Saraç inşaat sektörü Haberi

Adnan Saraç inşaat sektörü

Antalya Muratpaşa'da konut satışları yüzde 17 arttı!


Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, geçen yıla göre tablonun beklenenden daha iyi olduğunu, Eylül’de yüzde 17 artış yaşandığını kaydetti.


Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, inşaat sektörünün büyümeye devam ettiğini belirterek, geçen yıla göre tablonun beklenenden daha iyi olduğunu söyledi. Saraç, TÜİK'in açıkladığı Eylül ayı konut satış rakamlarının, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 arttığını söyledi. Bu artışın sektörün yeniden bir ivme yakaladığının kanıtı olduğuna dikkat çeken Saraç, "Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin teşvikleri sonrasında bankaların uygulamış olduğu faiz indirimi ve konut kredisi destekleri, sektörün yeniden canlanmasında etkili oldu. Yüzde 17'lik bu artış morallerimizi yükseltirken, gelecek adına da hepimizi umutlandırdı" dedi. İnşaat sektörünün büyüdüğünün altını çizen Saraç, "Türk insanı gayrimenkulü her zaman en güvenli...