29 / 04 / 2024

Adnan Yaşar Görmez kimdir

Adnan Yaşar Görmez kimdir

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede görev yapan gazetecilerle buluştu. Görmez, vaatlerinden ve hayata geçireceği yatırımlardan bahsetti.

Torbalı Millet Bahçesi projesinde sona geliniyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, ilçenin çehresini değiştirecek ve 25 bin metrekarelik alan üzerinde projelendirilen; aynı zamanda TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın da destelediği Millet Bahçesi projesinde sona doğru geliniyor. 

İşte Torbalı’yı uçuracak 135 proje!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçeyi 3 kat büyütecek 135 projeyi açıkladı. İşte Torbalı’yı uçuracak 135 proje..

İzmir Torbalı'ya üniversite inşa edilecek!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar'da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan müteahhitler, ilçenin bir devlet üniversitesiyle taçlandırmak gerektiğini belirttiler.

Torbalı 2016'da dev projelere imza atacak!

2015 yılında neredeyse bütün hedeflerine ulaştıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2016 yılında daha büyük işlere imza atacaklarını ifade etti.

Torbalı'da 12 bin metrekarelik arsa MEB'e bağışlandı!

Torbalı Belediyesi, ilçeye bağlı Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan 12 bin metrekarelik bir arsayı Fen Lisesi yapılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na devretti.

Torbalı Belediyesi'nden eğitime 50 dönüm arsa!

Torbalı Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na arsa tahsisinde bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez " Okullaşma, yol, su, asfalt, altyapı kadar önemlidir ve bunu öngörmek, öncülüğünü yapmak da bizim görevimizdir" dedi.

Torbalı'da doğalgaz için ilk kazma vuruldu!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in seçim vaatleri arasındaki 'Atatürk Mahallesi'ne doğalgaz verilmesi' çalışmalarına başlandı. İlk kazma törenle vuruldu. Başkan Görmez Atatürk mahallesi sakinleri tarafından davul zurnayla karşılandı...

Torbalı Atatürk Mahallesi'nde doğalgaz çalışmaları başladı!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez mutlu günlerinden birini daha yaşadı. Seçim vaatleri arasında bulanan Atatürk Mahallesi’ne doğalgaz verilmesi çalışmalarına başlandı.İlk kazma törenle vuruldu.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya 400 yeni sanayi tesisi kurulabilir!

Torbalı'da 600 sanayi tesisi olduğunu ve sanayi alanlarında 400 yeni tesisin kurulabileceğine işaret eden Torbalı Belediye Başkanı Görmez, 150 bin nüfuslu ilçede her yıl 10 bin göç alınmasına rağmen işsizliğin olmadığını söyledi.

Adnan Yaşar Görmez kimdir?

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez kimdir? Adnan Yaşar Görmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Adnan Yaşar Görmez, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya dört üstgeçit daha inşa edilmeli!

İZBAN kapsamında Torbalı'da inşa edilen tek üstgeçit yetersiz kalıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yaptığı açıklamada, 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay'dan dört üstgeçit yapılmasını istedi.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'daki yapıların 3'de 1'i hazine arazileri üzerine kurulu!

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) toplantısına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'nın 3'de 1'i hazine arazilerinin üzerine kurulu yapılardan oluşuyor. Bu konuyu çözmek lazım. Bu belediye hepimizin" dedi.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Ebru Yaşar Bismil'de 4.5 milyon TL maliyetle okul yaptırdı!

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinin Diyarbakır Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatı tamamlandı. Söz konusu okulun inşası yaklaşık 4.5 milyon TL'ye mal oldu

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adnan Yaşar Görmez kimdir Haberi

Adnan Yaşar Görmez kimdir

Torbalı’nın yerel basınında çalışan gazetecileri Kır Kahvesi’nde ağırlayan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 5 yıllık görev süresini ve yeni dönemi değerlendirdi.

Kanal Ben Gazetesi'nde yer alan habere göre, asının bir kentin geleceği ile ilgili önemli mihenk taşı olduğunu söyleyen Başkan Görmez, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. 

Yeni dönem için hazırlanan projeleri yakında kamuoyuyla paylaşacağını açıklayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, şu ifadeleri kullandı:

“Kontrol edilebilir, sağlıklı ve şehircilik anlamında oldukça modern bir büyüme sürecini yönetiyoruz. Bunun içinde sağlık, eğitim, ulaşım, tarım, sanayi, turizm var. Torbalı’da tam bir pozitif büyüme yaşanıyor. Bu büyüme, gelişmede merkezi hükümet ile yerel yönetimin işbirliğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bir okul inşaatı için Ankara’ya gittiğimizi biliyorum.

Torbalının büyüme hikayesi bir şehir efsanesi değil, İlçede yeni meydanlar, bulvarlar, yürüyüş yoları, parklar,...