19 / 05 / 2024

Adrasan ağaç dikimi

Adrasan ağaç dikimi

Adrasan'da, facebook üzerinden "Adrasan için bir ağaç da sen dik" adıyla kampanya başlatıldı. Kampanya çerçevesinde hafta sonu Adrasan'da şenlik düzenleyen gönüllüler, bağışlanan 8 bin fidanı sonbaharda dikecek.

Adrasan'a ilk fidan sonbaharda dikilecek!

Antalya Adrasan'a ilk fidan sonbaharda dikilecek. Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Adrasan'daki yangında zarar gören orman alanının bir metrekaresinin dahi başka amaçlar ile kullandırılmayacağını belirtti.

İstanbul Havalimanı için yeşil harekât!

Taşınma işlemleri 3 Mart'ta tamamlanarak ilk fazı yüzde yüz oranında açılacak İstanbul Havalimanı için 5 yılda 5 bin hektar alana 10 milyon ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Eskişehir'de yeşil alanlar çoğalıyor!

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, park yapım çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi ve Alpu Kavşağı mevkilerindeki boş alanlara ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışması gerçekleştiriyor.

Menderes Türel'den Adrasan'a imar ve balıkçı barınağı müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan 2’nci Turizm Şenliği’ne katılarak, turizm sezonunun startını verdi. Kumluca’ya 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydeden Türel, Adrasan’a imar planı ve balıkçı barınağı müjdesi verdi.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park yapılıyor!

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a dev park!

Şanlıurfa'yı yeşillendirmek adına kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Maşuk TOKİ'deki başlamış olduğu peyzaj, ağaç dikimi ve park çalışmalarında sona geldi.

Şanlıurfa’da park ve yeşil alan çalışması yapılıyor!

Şanlıurfa’yı yeşillendirmek adına kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Maşuk TOKİ’deki başlamış olduğu peyzaj, ağaç dikimi ve park çalışmalarında sona geldi.

Avcılar Belediyesi Yeşilkent'te ağaç dikimi gerçekleştirdi!

Doğaya ve çevreye büyük önem veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ çocuklarla birlikte ağaç dikti. Daha sonra dikilen ağaçlara çocukların ismini vererek, ağaçları çocuklara emanet etti.

Hep İstanbul'da ev alana dikili ağaç hediye!

Tekten Emlak Geliştirme, İstanbul'daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. HEP İstanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek...

HEP İstanbul’dan ev alanın üç dikili ağacı olacak!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık’a üçer adet fidan dikilecek.

Veysel Eroğlu: Van'da çok büyük bir ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: "Van'da çok büyük bir ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz. 11 bin dekar alanda ağaçlandırma yapılacak ve bir milyon fidan dikimi gerçekleştireceğiz"dedi.

Adrasan ağaç dikimi Haberi

Adrasan ağaç dikimi

Turizmci Onur Yaman ve reklamcı Özlem Yıldırım, 28 Haziran'da Adrasan'da çıkan ve 125 hektar orman alanının kül olduğu yangın sonrası sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden "Adrasan için bir ağaç da sen dik" adlı grup kurdu. Adrasan'ı yeni bir imar uygulamasından ancak yeniden ağaç dikerek kurtaracağına inandıklarını söyleyen binlerce kişi, kısa sürede kampanyanın parçası oldu ve sayfanın takipçi sayısı 18 bine ulaştı. Etkinlikte bağışlanan 8 bin fidan için sonbahar aylarında geniş katılımla dikim yapılacak. 


Konserler verildi Facebook üzerinden biraraya gelen Adrasan gönüllüleri, ilk etkinliğini geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirdi. Facebook grubunun adıyla düzenlenen etkinlik sabah saatlerinde başladı ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) ile ortak düzenlenen etkinliğe Kumluca Kaymakamlığı ve yerel...