03 / 05 / 2024

Adrasan ağaç kampanyaları

Adrasan ağaç kampanyaları

ANTALYA'da 125 hektar orman alanının kül olduğu Adrasan'da, facebook üzerinden 'Adrasan için bir ağaç da sen dik' adıyla bir araya gelen Adrasan gönüllüleri, yangının travmasını arkada bırakmak için tatil beldesinde şenlik düzenledi.

Renault Nisan 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı! Clio, Taliant, Megane, Captur... Hemen bakın!

Fransız otomotiv devi Renault merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek peş peşe açıkladı. İşte Clio, Taliant, Megane, Captur Nisan 2024 fiyatları...

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

Skoda Mart fiyatları bir bir açıklandı: Skoda Karoq 2024, Skoda Octavia, Skoda Scala yeni fiyatlar kaç TL?

Skoda'nın Mart 2024 fiyatları ve bu aya özel kampanyaları tek tek açıklandı. Peki Skoda Karoq 2024, Skoda Octavia, Skoda Scala yeni fiyatlar kaç TL? İşte 25 Mart 2024 Skoda fiyat listesi...

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

Toyota yeni kampanyasını açıkladı! 200 bin lira detayı

Toyota Kasım 2023 kampanyasını açıkladı. İşte Toyota'nın kasım ayı otomobil kampanyalarının detayları...

Akbank'tan flaş kampanya! Tam 4,5 milyon TL’lik Audi A6 hediye edecek! Duyanlar şaştı kaldı!

Müşteri çekmek isteyen bankalar yeni kampanyalarını da peş peşe açıklıyor. Bir banka daha tüm müşterileri şaşırtan bir kampanya başlattı, kampanya kapsamında 4,5 milyon TL'lik hediye dudak uçuklattı..

Savaşa rağmen akaryakıtta yeri göğü titretecek indirim! Resmi ilk kez tarih verildi! İşte indirimin geleceği tarih...

Akaryakıta gelen zamlar kadar indirim gelmeyince araç sürücüleri bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu doğrultuda, Denizbank’ın hazırladığı akaryakıt kampanyası Denizbank müşterilerini oldukça sevindirdi. Denizbank, akaryakıt harcamalarına 130 TL indirim sağlayacağını duyurdu.

Az önce resmen açıklandı! Başvuruyu eksiksiz yapanların IBAN numarasına ilk ve son kez bin TL yatacak!

Ekim ayına girilmesiyle birlikte kampanyalarına hız veren Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla müşterilerine bin TL hediye edeceğini açıkladı. Ziraat Bankası, Viessman’da yapılacak alışverişlere bin TL Bankkart Lira hediye edecek.

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

Araç alacaklar dikkat! Otomotiv markalarını yeni kampanyalarını açıkladı

Ekim ayıyla birlikte çok sayıda otomobil firması da kredi, takas desteği ve nakit indirimi gibi kampanyalarını artırdı. İşte AA'nın derlemesine göre firmaların açıkladığı yeni kampanyalar şunlar...

Milyonlarca emekliye müjde! 4A, 4B, 4C'li hepsi yararlanacak! Yeni ay gelmeden başvurun! Maaşa ek 10.000 TL ödeme!

Emekli maaş zamları için iyileştirme çalışmaları devam ederken bankalar kampanyalarını peş peşe açıkladı. Eylül ayına özel kampanyalarda 4A, 4B, 4C'li hepsi yararlanacak. İşte emekli promosyonlarına ilişkin detaylar...

Yapı Kredi'den flaş açıklama. Bunu yapın hemen kazanın

Yapı Kredi'den yeni kampanyaları hakkında flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından söylenenleri yerine getiren vatandaşlar hem kendileri kazanacak hem de yakınlarına kazandıracaklar.

Az önce açıklandı! İş Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından İş Bankası, gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan akaryakıta kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. İş Bankası, yeni hazırladığı kampanyası kapsamında market alışverişlerine 400 TL hediye edeceğini açıkladı.

Adrasan ağaç kampanyaları Haberi

Adrasan ağaç kampanyaları

Turizmci Onur Yaman ve reklamcı Özlem Yıldırım, 28 Haziranda Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan'da çıkan ve 125 hektar orman alanının kül olduğu yangın sonrası sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden 'Adrasan için bir ağaç da sen dik' adlı grup kurdu. 


Adrasan'da yanan orman alanlarının imara açılacağı iddiaları, grubun büyümesine neden oldu. Adrasan ı yeni bir imar uygulamasından ancak yeniden ağaç dikerek kurtaracağına inanan binlerce kişi, aslında bir kampanya çağrısı olan 'Adrasan için bir ağaç da sen dik' sayfasının parçası oldu. Kısa sürede sayfanın takipçi sayısı 18 bine ulaştı. 


Facebook üzerinden biraraya gelen Adrasan gönüllüleri, ilk etkinliğini pazar günü gerçekleştirdi. Facebook grubunun adıyla düzenlenen etkinlik sabah saatlerinde başladı ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma...