09 / 05 / 2024

Adrenalin parkuru turist sayısı

Adrenalin parkuru turist sayısı

Türkiyenin en önemli alternatif turizm merkezlerinden Antalya'nın Kaş İlçesi'sinde ormanın içine kurulan adrenalin parkuru, tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. Tatilciler ağaç tepesinde, halat üzerinde eğleniyorlar.

Kaş'ta yüksek parkur'a yoğun ilgi!

TÜRKİYE'nin en önemli alternatif turizm merkezlerinden Antalya'nın Kaş ilçesinde ormanın içine kurulan adrenalin parkuru, tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. 'Yüksek Parkur' adı verilen tesiste, turistler halatlarla metrelerce yükseğe tırmanıyor.

Adrenalin parkuruna yoğun ilgi!

Türkiyenin en önemli alternatif turizm merkezlerinden Antalya'nın Kaş İlçesi'sinde ormanın içine kurulan adrenalin parkuru, tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. Tatilciler ağaç tepesinde, halat üzerinde eğleniyorlar.

Kaş'ta adrenalin parkuru yoğun ilgi görüyor!

Begonvil Turizm A.Ş. tarafından Çukurbağ Mahallesi'nde 25- 30 metre yükseklikteki çam ağaçları arasına kurulan 'Yüksek Parkur', yerli ve yabancı turistlere alternatif tatil imkanı sunuyor

Rize İkizdere'ye turist ve yatırımcı ilgisi artıyor!

Sahip olduğu eşsiz doğası, zengin yer altı ve üstü su kaynakları ile ülke turizminin parlayan yıldızlarından bir tanesi olan Rize’nin İkizdere ilçesi ne olan turist ve yatırımcı ilgisi her geçen yıl artıyor...

Türk turizmciler, turist başına 2 bin dolar gelir hedefliyor!

Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Ersoy tarafından yapılan açıklamaya göre, Yeni yatırımlarla nitelikli turisti Türkiye’ye çekmeyi planlayan Türk turizmciler, turist başına 2 bin dolar gelir hedefliyor.

Bodrum'a dört günde gelen turist sayısı 25 bini aştı!

Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'a son dört gün içerisinde hava ve deniz yoluyla gelen turist sayısı 25 bini aştı. Yunanistan'ın Rodos ve Istanköy adasından gelen turistler dün çarşı merkezini doldurdu...

Bodrum'a 4 günde 25 bin turist geldi!

Bodrum'a 4 günde 25 bin turist geldi. Turistler Dünyaca ünlü Barlar Sokağı, Kale Caddesi ve İskele Meydam'nda yürüyüş yapan turistler Antik Tiyatro, Myndos kapısı ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etti.

İzmir'e mart ayında 36 bin 511 turist geldi!

Turizmci Dilek Araç, benzer konumdaki Portekiz'in Fatima kasabası 9 milyon turist çekerken Selçuk'taki Meryem Ana Evi'nin yılda 1 milyon turist bile çekmediğini belirterek seferberlik çağrısında bulundu.

Artan turist sayısına istinaden mevcut yatak kapasitesi ne durumda?

Turizm sektörü, dünyada en hızlı gelişen ve büyüyen sektörlerin başında yer llıyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Antalya şube sorumlusu Ömer Latif Yalçın artan turist sayısına istinaden mevcut yatak kapasitesini değerlendirdi.

İzmir'e giden turist yüzde 20 azaldı!

MART ayında İzmir'e giden turist sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20,70 oranında azaldı. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkam Mehmet İşler, izmir'de turizmin kan kaybettiğini söyledi...

Datça'ya gelen ilk turist kafilesine çiçeklerle karşılama yapıldı!

Datça'ya gelen ilk turist kafilesine çiçeklerle karşılama yapıldı. Yunanistan'dan Datça'ya gelen sezonun ilk turist kafilesi, çiçeklerle karşılandı. Datça'ya alışveriş yapmak için gelen Rodoslu turistleri taşıyan feribot, sezonun ilk seferini gerçekleştir

Limanlara 2013'te yanaşan bin 542 kruvaziyer, turist sayısını artırdı!

Türkiye limanlarına 2013'te yanaşan bin 542 kruvaziver, yaklaşık 2 milyon 250 bin turist getirdi. Son beş yılda gemi sayısında yüzde 13, yolcu sayısında yüzde 34 artış yaşandı...

İzmir'e gelen turist sayısı Mart ayında yüzde 20,70 oranında azaldı!

AA muhabirinin Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerinden derlediği bilgiye göre, geçen yıl mart ayında kente 46 bin 41 turist geldi, bu yıl rakam 36 bin 511 oldu.

Adrenalin parkuru turist sayısı Haberi

Adrenalin parkuru turist sayısı

Türkiyenin en önemli alternatif turizm merkezlerinden Antalya'nın Kaş İlçesi'sinde ormanın içine kurulan adrenalin parkuru, tatilcilerden yoğun  ilgi görüyor. Tatilciler  ağaç tepesinde, halat üzerinde eğleniyorlar.



Antalya Son...