16 / 05 / 2024

adres numarası muhtasar

adres numarası muhtasar

Adres numarası 1 Mart 2014 tarihinden itibaren GMSİ beyannamelerinde doldurulması gereken bir alan haline olarak karşımıza çıkıyor. Peki, adres numarası nedir? Adres numarası nasıl bulunur?

Eston Mahallem telefon numarası!

Eston Mahallem telefon numarası ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı'nın projesi Eston Şehir Mahallem'de daire teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan proje İstanbul Sancaktepe'de, 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi!

Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi ile 0216 561 0 123 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre yakınlıkta yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri!

Fiyatların kat ve cepheye göre farklılık gösterdiği projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri!

Bir taşınmaz malın tapu bilgileri kapsamında ada, pafta ve parsel numaraları yazıyor. Ada pafta parsel numarasından adres bulunabiliyor. Peki, bu numaralar ile adres nasıl bulunur? İşte ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri..

Dumankkaya Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankkaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Marmaray'a 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 300 adet daire bulunuyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satış ofisi!

Adres Sancaktepe Dumankaya satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Bugünden itibaren 1. etabın satışlarına başlanan projede toplam 300 adet daire yer alıyor.

Adres Sancaktepe iletişim bilgileri!

Adres Sancaktepe iletişim bilgileri kaspsamında 0216 561 0 123 telefon numarasından bilgi ediniliyor. Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kira beyannamesinde adres numarası nedir?

Adres numarası, kira gelirleri için verilen kira beyannamesinde doldurulması gereken bir alan oluyor. Peki, kira beyannamesinde adres numarası nedir? Kira beyannamesinde adres numarası nasıl öğrenilir?

The Address Residence adres!

The Address Residence adres bilgilerinin detayları için 0 216 547 1717 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Nurol Life Residence adres bilgileri!

Nurol Life Residence adres bilgileri detaylarını 444 64 96 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerine yayılıyor.

adres numarası muhtasar Haberi

adres numarası muhtasar

Adres numarası nedir?

Adres numarası 1 Mart 2014 tarihinden itibaren GMSİ beyannamelerinde doldurulması gereken bir alan haline olarak karşımıza çıkıyor. Beyannamenizi kolayca ve vakit kaybetmeden verebilmek için adres numaranızı mutlaka öğrenmeniz gerekiyor. Peki Ulusal adres numarası nedir? Ulusal adres numarası nasıl öğrenilir?


Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; 5490 Sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu, Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmelik ve Adres Kayıt Sistemi Yönetmeliğine göre ülkemizde adres bileşenlerinin tanımı yapılarak "adres"e bir standart getirilmiştir. 


Numarataj çalışmaları Belediye ve Özel İdarelerce yeniden yapılmıştır. Vali ve kaymakamların başkanlığını yaptığı yürütme kurullarınca adres bilgileri ile T.C. Kimlik numaralarının eşleştirme çalışmaları tamamlanmıştır. 


Sistem devreye girmiş olup, Özel İdare ve Belediyeler Ulusal Adres Veri Tabanı’nda güncellenmeleri yaparak, yapı ruhsatlarını bu sistemden üretmeye başlamışlardır. Ulusal Adres Veri Tabanındaki bilgiler...