03 / 05 / 2024

adres panaroma teslim tarihi

adres panaroma teslim tarihi

Kurumlar vergisi mükellefleri, en az iki tam yıl aktifte kayıtlı olan gayrimenkullerin satışı işleminde, belli koşulların varlığına bağlı olarak, kazancın yüzde 75'inin kurumlar vergisinin müstesna tutulması gibi, bir avantajdan yararlanabiliyorlar.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…

Folkart Vega adres!

Satışların başladığı ve 2021 yılında teslim edilecek Folkart Vega projesinde fiyatlar 456 bin TL'den başlıyor. İzmir'in Konak bölgesinde yükselen proje tam olarak nerede yer alıyor? İşte Folkart Vega adres...

Sancaktepe Adres Koru Evleri teslim tarihi!

Satışların başladığı Adres Koru Evleri'nde 2 oda 1 salon daireler 435 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler ise 555 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

İkitelli Metropark adres!

İstanbul İkitelli'de hayata geçirilen Metropark projesinde daireler hemen teslim ediliyor. İkitelli Metropark adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Panaroma Suites by KLK 2017 Ağustos'ta teslim edilecek!

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

Adres Yalıkavak Şubat 2017'de teslim!

Adres Yalıkavak Şubat 2017'de teslim edilecek. 3 farklı konut tipinden oluşan Adres Yalıkavak Bodrum projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Bodrum Adres Yalıkavak teslim tarihi!

M2 İnşaat imzası taşıyan Adres Yalıkavak projesi 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. 60 bin metrekare alanda inşa edilen projenin Şubat 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de metrekaresi 8 bin TL!

Panaroma Suites İstanbul Avrupa yakasının en değerli lokasyonlarından olan Sarıyer'de konumlanıyor. İnşaatına başlanılan projenin Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Panaroma Suites by KLK projesinde inşaat başladı!

Panaroma Suites by KLK’da ilk kazma vuruldu. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve 174 konut ile 4 ticari üniteyi de bünyesinde barındıran ‘Panaroma Suites by KLK’, yeşil dokusu, sakinliği ve temiz havasıyla dikkat çekiyor.

Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Sarıyer’de yükselen ‘Panaroma Suites by KLK’ satışa çıktı. 2017’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

adres panaroma teslim tarihi Haberi

adres panaroma teslim tarihi

Şirketlerin mali müşavirleri, gayrimenkul vergileri konusunda, gerekli bilgileri verip, uyarılarda bulundukları için, şirketlerin bu konuda fazla bir sorunları yok.

Bu yazımızda, ağırlıklı olarak, gayrimenkulü olan bireylerin vergi durumlarını emlak vergisi ve gelir vergisi yönüyle ele alacağız.

Bir evi olan ve bu evde kendisi oturanlar, en rahat olan kişiler durumunda. Bunların 2008'de, yalnızca "Emlak Vergisi" ile ilgili yükümlülükleri var.

Evlerinin 2007 yılındaki "Emlak Vergisi Değeri", 2008 yılında, yeniden değerleme oranının yarısı kadar yani yüzde 3.6 oranında artacak. Böyle olunca, 2008 yılında Mayıs ve Kasım aylarında iki eşit taksitte ödeyecekleri Emlak Vergisi ile Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunmasına Katkı Payı, bu...