28 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe ne zaman teslim

Adres Sancaktepe ne zaman teslim

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim!

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan proje İstanbul Sancaktepe'de, 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adres Sancaktepe konut fiyatları!

Adres Sancaktepe konut fiyatları büyüklükleri ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen projede toplam 300 adet daire yer alıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Adres Sancaktepe Evleri satılık!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Adres Sancaktepe Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe daire fiyatları!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe daire fiyatları 3+1'ler 372 bin 240 tl'den başlıyor.

Adres Sancaktepe güncel fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje metroya 1 kilometre mesafede yer alıyor. Adres Sancaktepe güncel fiyatları 1+1 dairelerde 185 bin 680 TL'den başlıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de 2. etap satışları başladı!

Dumankaya İnşaat’ın Sancaktepe’de hayata geçireceği Adres projesi bölgedeki ayrıcalıklı konumu ve sunduğu özel fiyat avantajları ile oturum ve yatırım amaçlı ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Adres Sancaktepe’de ön talep kuyruğu!

Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı’da gerçekleştirdiği ve Adres konseptli projelerinin sonuncusu Adres Sancaktepe’de daire almak isteyenler ön talep sırasına girdi. Uğur Dumankaya,projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankaya İnşaat'ın yeni Adres projesi Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. İşte Adres Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri...

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Adres kodu ne işe yarar?

DASK, zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulamasına başladı. Peki Adres kodu nasıl sorgulanır? Adres kodu ne işe yarar? İşte tüm merak edilenler...

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Kahramanlı Gayrimenkul City Hill Sancaktepe ne zaman teslim?

Kahramanlı Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen City Hill Sancaktepe projesinin ilk etabında 148 konut ve 4 ticari birim bulunuyor. Peki Kahramanlı Gayrimenkul City Hill Sancaktepe ne zaman teslim?

Nef Sancaktepe ne zaman tamamlanacak?

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe Samandıra bölgesinde hayata geçirilen Timur Gayrimenkul imzalı Nef Sancaktepe'de ön talepler toplanmaya devam ediyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+0'lar 176 bin TL'den başlıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Aydos Country Sancaktepe ne zaman teslim?

Toplam arsa alanı 50 dönüm olarak belirlenen Aydos Country Konutları Sinpaş GYO imzası taşıyor. Projede 900 adet daireye yer veriliyor. Peki Aydos Country Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Adres Sancaktepe ne zaman teslim Haberi

Adres Sancaktepe ne zaman teslim

"Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplamda 300 adet daireden oluşan proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Adres Sancaktepe Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Dairelerin 2017 yılı içerisinde teslim edileceği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Adres Sancaktepe Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 18 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. 


Metroya ve 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre mesafede bulunan Adres Sancaktepe Residence'de fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, sauna gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim, kredili alımlarda ise yüzde 6 indirim yapılan Dumankaya Adres Sancaktepe'de...