04 / 05 / 2024

Adres Sancaktepe son durum

Adres Sancaktepe son durum

Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi ile 0216 561 0 123 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre yakınlıkta yükseliyor.

Adres Sancaktepe 2. Etap fiyatları!

Adres Sancaktepe 2. Etap fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de 2. etap satışları başladı!

Dumankaya İnşaat’ın Sancaktepe’de hayata geçireceği Adres projesi bölgedeki ayrıcalıklı konumu ve sunduğu özel fiyat avantajları ile oturum ve yatırım amaçlı ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin son hali böyle görüntülendi!

Sancaktepe'de yapımına başlanan salgın hastanesi inşaatındaki son durum havadan görüntülendi. 105 yataklı hastanede sona yaklaşıldığı görüldü.

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında son durum!

Sancaktepe'deki bin yataklı hastanenin inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Bin yataklı olacak Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Nisan 2020 tarihinde yapılacağını açıkladığı Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi!

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 

Sancaktepe’de son 5 yılda konut fiyatları yüzde 42 arttı!

Son yılların gözde yatırım merkezlerinden biri olan Sancaktepe, mega ulaşım ve sağlık projelerine ev sahipliği yapıyor. Bölge, mega projeler ile gelecek dönemde de adından söz ettirecek.

Ümraniye-Sancaktepe Metrosu'nda son durum!

2012 yılında temeli atılan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu'nun ilk etabı 15 Aralık 2017 Cuma günü hizmete açıldı. Peki, Ümraniye-Sancaktepe Metrosu'nda son durum ne?

Son yılların gözde ilçesi: Sancaktepe! 

İstanbul'un son yıllarda damgasını vuran ilçelerinin başında Sancaktepe bulunuyor. Bunun en önemli nedeni bölgenin metro güzergahında olması...

Sancaktepe markalı konut projelerinin yeni adresi oldu!

İstanbul'un yeni gelişim alanı olan Sancaktepe, son yıllarda bir çok markalı konut projesine ev sahipliği yapıyor.

Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017!

Toplam 312 daire ve 37 dükkandan meydana gelen Bayraktar İnşaat'ın Adres Koru Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. İşte Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017...

Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Adres Koru projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi...

Adres Sancaktepe son durum Haberi

Adres Sancaktepe son durum

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe Konutları 25 bin metrekarelik arazi üzerine yayılıyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. 


Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Toplam 300 tane daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 


Adres Sancaktepe Rezidans'ta dairelerin alanları 47 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlanan konutların yer aldığı Adres Sancaktepe Evleri metroya ve 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre mesafede bulunuyor. 


3+1 dairelerin 372 bin 240 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Adres Sancaktepe'de çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, spor alanları ve sauna gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Adres...