16 / 05 / 2024

ADÜAŞın Gaziemirdeki arsası 1 milyon liraya satıldı

ADÜAŞın Gaziemirdeki arsası 1 milyon liraya satıldı

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin İzmir Gaziemir'de satışa çıkardığı arsayı 1 milyon liraya, müteahhit Adil Eroğlu'nun sahibi olduğu Dasif İnşaat aldı.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Ziraat Katılım Bankası yeni destek adımlarını açıkladı!

Ziraat Katılım Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik yaşama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle attığı yeni destek adımlarını açıkladı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kala, adının ne olacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak.

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar!

İstanbul’da kentsel dönüşümün en çok tartışıldığı ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar verildi. 

CarrefourSa Bayrampaşa'nın akıbeti belli oldu!

Carrefoursa’nın Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisi 145 milyon TL’ye Re-Pie’ın oldu. Carrefoursa Bayrampaşa'nın satışında sonra arazi üzerine ne yapılacağı merak konusu oldu. 

Bu yıl gayrimenkul altın çağını yaşayacak!

Türkiye'de, İstanbul'dan sonra en çok konut satışının Ankara'da yapıldığını açıklayan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça gayrimenkul sektörünün altın çağını yaşayacağını açıkladı. 

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği belli oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan mega projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Arslan açıklamasında 3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği açıkladı. 

Elazığ Ağın'a hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı döneminde temelini attığı Ağın (Karamağara) Köprüsü'nü inceledi. Yıldırım ilçeye bir de hastane müjdesi verdi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

ADÜAŞın Gaziemirdeki arsası 1 milyon liraya satıldı Haberi

ADÜAŞın Gaziemirdeki arsası 1 milyon liraya satıldı

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin İzmir Gaziemir'de satışa çıkardığı arsayı 1 milyon liraya, müteahhit Adil Eroğlu'nun sahibi olduğu Dasif İnşaat satın aldı. 


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi bünyesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin (ADÜAŞ) Türkiye genelindeki hidroelektrik santralleri başta olmak üzere gayrimenkullerle ilgili satışları tüm hızıyla sürüyor. 


Kuruluş, satış furyasında en küçük yerleri bile gözden çıkarırken, İzmir'deki mülklerini de açık artırmayla satış kararı almıştı. Gaziemir Akçay Caddesi üzerinde anayola bakan 363 metrekarelik yerin yeni alıcısı belli oldu. 


egedesonsoz.com'un haberine göre, Eğer Dasil, sözleşme imzalamazsa, arsa 975 bin lira teklif eden Özateş İletişim Telekominikasyon Malzemeleri ve Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye verilecek. 


Milliyet...