04 / 05 / 2024

ADYÜ Kapalı Halı Sahası

ADYÜ Kapalı Halı Sahası

Geçtiğimiz günlerde projesi hazırlanıp ihalesi yapılan ve Kapalı Spor Salonu yanına inşa edilecek olan Kapalı Halı Sahanın inşaatına başlandı.mAdıyaman Üniversitesi bir inşaata daha başlayarak bünyesine yeni bir bina daha kazandırıyor.

Yozgat Hal ve Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin alanında incelemelerde bulundu. Arslan, projede çalışmaların hızlandığını söyledi.

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

ADYÜ Kapalı Halı Sahası inşaatına bugün başlandı!

Geçtiğimiz günlerde projesi hazırlanıp ihalesi yapılan ve Kapalı Spor Salonu yanına inşa edilecek olan Kapalı Halı Sahanın inşaatına başlandı.mAdıyaman Üniversitesi bir inşaata daha başlayarak bünyesine yeni bir bina daha kazandırıyor.

Pendik Dolayoba'ya iki halı saha!

Spor tutkunları için Dolayoba Spor Kompleksi’nin yanında inşa edilen açık ve kapalı halı sahalar tamamlandı. Özel kaplamaların kullanıldığı halı sahalar, ilk defa enerji tasarrufu sağlayan akıllı aydınlatma sistemleriyle de donatıldı.

Denizli Merkezefendi'de halı saha ve park alanı kompleksi inşaatı başladı!

Merkezefendi Sümer Mahallesi'nde pazaryeri, halı saha ve park alanından oluşacak kompleks inşaatını başlattı. Projede bin 750 metrekare kapalı pazaryeri, 2 bin 250 metrekarelik alanda da halı saha ve park yapılacak.

Nevşehir Kaymaklı'da sentetik halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada kapalı sentetik halı saha yapımına başlandı.

Nevşehir Kaymaklı’da halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Halit Elma, ‘’ Kültür Merkezi içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahası inşaatı başlamış olup, bu yatırımımız en kısa sürede hizmete sunulacaktır. " dedi.

Saruhanlı kapalı pazar yerindeki araç muayene istasyonu taşınacak!

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçedeki kapalı pazar yerinde hizmet veren araç muayene istasyonunu sanayi sitesindeki eski halı sahanın bulunduğu bölgeye taşıyacaklarını bildirdi.

Ereğli'de halı saha yenileme çalışmaları tamamlandı!

Ereğli Belediyesi, Kışla’daki spor tesislerde bulunan ve zemin değişimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı halı sahanın yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Kulüp takımlarının idmanlarını yapabileceği saha, halkın kullanımına da açıldı.

Sakarya Hal arazisi satış ihalesi canlı yayınlanacak!

“Erenler sınırları içerisinde yer alan hal arazisi 16 Nisan Perşembe günü satışa çıkarılacak. Yaklaşık 30 Milyon TL tahmini bedelle, kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek ihale, saat 14.30’da başlayacak.

Kaş Belediyesi'nden 5 yıllığına kiralık 17 işyeri ve halı saha!

Kaş Belediye Başkanlığı; Gömbe Mahallesi'nde yer alan 17 işyeri ve halı sahayı 9 Ekim 2014 tarihinde saat 09.00 itibariyle kapalı zarf usulü ihaleyle 5 yıllığına kiraya veriyor.

ADYÜ Kapalı Halı Sahası Haberi

ADYÜ Kapalı Halı Sahası

Yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve basket sahalarının yanına inşa edilecek olan kapalı halı sahanın temeli atılarak inşaatına bugün başlandı.


25×45 m boyutlarında ve çelik konstrüksiyondan yapılacak olan kapalı halı sahada sentetik çim kullanılacak. Kullanılan malzemeleri FIFA standartlarına göre belirleyen Adıyaman Üniversitesi, sahanın etrafını PVC kaplı tel örgü ile çatısını ise ağ ile kapatacak.  Tamamlanmasının ardından öğrencilerin ve Adıyaman Üniversitesi çalışanlarının hizmetine sunulacak olan kapalı halı saha; kapalı spor salonu, basket sahaları ve kapalı yüzme havuzu ile birlikte Adıyaman Üniversitesi spor kompleksi içerisinde yer alacak.


İnşaatta Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Aydın ile birlikte incelemeler yaparak kısa bir değerlendirmede bulunan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, bu inşaatın tamamlanmasıyla birlikte kapalı spor salonu, kapalı yüzme...