06 / 05 / 2024

A.Emin Önen kim

A.Emin Önen kim

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

Konut satışları açıklandı, rakamlar gün güzüne çıktı! Bu konutları kim, nasıl alıyor? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayına yönelik konut satışlarını açıkladı. Verilere göre; 105 bin 394 konut satışı yapıldı. Peki bu konutları kim, nasıl alıyor?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Kim ne kadar maaş alacak? 

EYT yasası içeriğince emekli olanlar da 7 bin 500 TL'lik en az emekli aylığından yararlanacak. Çalıştığı yerden yüksek gelirle emekli olanlar daha yüksek aylık alırken,10 sene  prim ödeyenle 30 sene prim ödeyen aynı parayı alacak.

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Elektrikli araç üreticileri yarışa girdi! Kazanan kim olacak? İşte 8 Ağustos 2022 elektrikli otomobil fiyat listesi...

Tüm dünyada elektrikli araçlara geçiş konusunda çalışmalar için gaza basılırken, sıkı bir kapışma başladı. Elektrikli araç üreticileri yarışa girdi! Kazanan kim olacak? Peki, elektrikli otomobillerin fiyatları ne kadar? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Bitcoin Ethereum Solana ve diğer kripto paralardaki patlama şaşırttı! Piyasaya kim girdi?

Son günlerde kripto para piyasasında satış hızlanırken Bitcoin 18 bin doların altına demir atmıştı. Bitcoin, düştüğü yerden kalkmasını bildi ve yeniden ibresini yukarı çevirdi. Peki Bitcoin’in fiyatını kimler yükseltiyor. Kripto para piyasasına giren sıcak paranın kaynağı ne?

Dolar emin adımlarla ilerliyor dedi! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların nerede duracağını canlı yayında açıkladı

Dolar emin adımlarla ilerliyor dedi! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların nerede duracağını canlı yayında açıkladı

İstanbullular dikkat! Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona gelindi! Alibeyköy-Eminönü Tramvayı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona yaklaşıldı. Peki Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

A.Emin Önen kim Haberi

A.Emin Önen kim

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, milletvekili seçildiği kente vefa borcunu ödemek için bir dizi girişimde bulunuyor.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlık görevini üstlenen Önen, halen Türkiye'nin Pekin Büyükelçiliği görevinde. Önen Şanlıurfa'nın sahip olduğu potansiyelin Çinli yatırımcılara duyurulması için Karacadağ Kalkınma Ajansı yönetimine bazı öneriler yapmış. Örneğin, Urfa'nın yatırım potansiyellerini Çince anlatan kitapçıklar hazırlayıp, bizzat yatırımcıların ayağına giderek tanıtım yapmalarının önemini anlatmış. Bunun üzerine Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi uzmanları ile iş adamlarından oluşan 10 kişilik grup geçen yıl Pekin ve Guangzhou'ya gidip temaslarda bulunmuş. Temaslar sonrasında Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) toplam alanı yaklaşık 230 dönümü bulan...